![]() |
|
SAVA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2012 Saat 22:22 |
|
hiç duymadım
|
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar bende sava adapto 4 mevsim lastik almayı planlıyorum malum önümüz kış yaz kış kullanacagım bi lastik olsun dedim birde bu kışın kış lastiğinin mecburi olacagı bi yasa çıkıcakmış sanırım hem ondanda kurtuluruz diye bi daha yazın yazlıklastik kışın kışlık lastik kullanmayalım diye bu lastigi almayı planlıyorum sizin görüşleriniz nedir acaba?
|
||
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
sava intensa hp tavsiye etmiyorum. daha 15bin km oldu, viraja hafif hızlı girince arka savurtturuyor hemen. derhal değiştireceğim..
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
sfyucedag ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
|
http://www.lastix.com/pinfo.asp?pid=2716
Bu arada aracınıza uygun olan sava bu ilanda internette 120TL görünürken dükkanda size 110TL diyorlarsa birazcık daha pazarlık tavsiye ederim hocam.Kolay gelsin. |
||
![]() |
||
sfyucedag ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
|
2-3 haftadır Sava kullanmaktayım tam da bahsettiğiniz süreçlerden geçerek kararımı verdim.Lastiğimi taktırdığım bayii lastik vs bayiisi (=her markanın satışını yapıyor).Sava'yı ekonomik olduğu için önerdi ve ekledi,bu lastik dost lastiğidir.Satışında diğer markalar gibi kar etmem ama alan dostumuz şikayetsiz kullanır diye.Gerçekten de bir şikayetim yok.Belki bazı konularda olaya bir pahalı olan iyidir önyargısıyla bakmamak gerekir..Goodyear,Michlein kötüdür diyemez kimse/diyemem,Sava daha iyidir demiyorum/ama ihtimal bırakırım sadece parasına bakmam çünkü bu önyargıyı alırken yaşamıştım.Ancak şunu söyleyebilirim Sava xxx sebeplerden dolayı kötüdür diyemem.
Yorumlarımıza verdiğiniz değere de ayrıca teşekkür ederim. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok fazla araç kullanana biri değilim. genelde haftasonları şehiriçinde anca...
207im var ancak lastiklerim 4 yılın sonunda bayatladı.
yeni lastik araştırması yapıyorum. 207lerde 185/65/15R 88T michelin olarak orjinali var. çok araştırdım hem cebe uygun hemde bilindik bir marka olsun istedim.
edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum.
goodyear ve michelin nisan 2010 itibari ile 200 lira civarı fiyatla satış yapıyorlar. goodyear 165lere iskonto ile ulaşıyor ancak fiyatlar bu civarda.
bu kadar parayı açıkcası vermek hiç içime sinmiyor. bu nedenle "reklamsız"ancak garantili ürün almak mantıklı geldi.
Sava'yı indirimli 110liraya kadar düşüren bayiler buldum. SAVA slovenya malı bir lastik. fima 2000li yıların başında %100 olarak goodyear bünyesine alınmış ve good yearın kendi fabrikası olmuş. SAVA araştırmalarıma ve edindiğim bilgilere göre kaliteli avrupa lastikleri arasında yer alaıyor ve bayiler özellikle bu ürünü kalitesi ve fiyatı nedeniyle öneriyor.
birde DEBİKA buldum. onada 95 diyorlar. polonya malı ve goodyearın bayilerince satılan bir ürün. lastik hakkında pek bir bilgim olmadı ama bir kaç kendini bilmez lastikci hep bana bunu satmaya çalıştı. satarkende japon lastiği diye lanse ettiler.
sava her yönüyle aklıma yatmış durumda. kullanan arkadaşlardan değerli yorumlarını yazmalarını bekliyorum.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
|
Sanırım ilk kullanan olacam aranızdaki,evet Goodyear'ın yan ürünü Goodyear da satan lastikçimiz önerdi uygun fiyata dost lastiği diye:)
Bakalım zamanla kendini belli edecek. "Hadi" abinin dediği gibi eskisinden(aracın eski sahibinin 4sene yazkış kullandığı kışlıklar janttan zor ayırdı usta) kat kat iyi:) |
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
![]() |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
alınmışın kötüsü olmaz. illaki eski lastiğinden iyidir. aldıktan sonra sormanın pek de bir anlamı yok. yolun açık olsun. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
bende gördüm savayı garantisinde bile goodyear yazıyor,geçen girdiğim goodyear bayisindede oldukça vardı piyasada baya var anlaşılan
|
||
![]() |
||
CaN1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2010 Konum: Çarşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
|
Hemen söliyim b55can ın dediği üretimini goodyear yapıyor savanın hammaddesine kadar herseyı ayni sadece fiyatı daha uygun üretimi goodyear adapazarı fabrikasında yapılıyor =) savada goodyearın alt kurulusu dunlop fulda gibi
|
||
![]() |
||
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
4 tanesini kaça aldın ? Ben arka lastikleri 2 yıl önce arka lastikleri değiştirmiştim. roadstone205 45 16...... 130x2= 260 çok memnunum. dahada ömrü war. |
||
![]() |
||
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
|
goodyear'ın yan ürünü diye biliyorum,bence iyidir
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ilk defa duyuyorum... |
||
![]() |
||
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
Yeni duydum adını :S
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
|
Sava lastik takım alıp taktırdım bugün.Artık geç ancak sorayım dedim arkadaşlar,
nasıl bilirsiniz Sava'yı? |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |