![]() |
|
206 xs yakıt Tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yusufus81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufus81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2010 Saat 10:51 |
Arkadaşlar merhaba, 206 xs 1,6 16V 110 bg. aracın yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan varmı?
|
|
ace of night
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
yusufus81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufus81
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler
![]() |
|
ace of night
|
|
![]() |
|
mamuli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
O bilgiler pek tutmuyo.Kullanması zevkli bi arac oldugu için 350 den aşağı yakması zor.Hele egzoz da takılıysa:)Ben çok temiz kullanmaya çalıştım 330 falan oluyo minimum.Ama uzun yolda 90 la git 220 falan yakıyo.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufus81
aynen dediğin gibi kardeşim demek ki aracım da sorun yok hepsi böyle teşekkürler.
|
|
ace of night
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
tam fulleyip denemedim ama benimkide tahmini 0,400 lira yakıyo
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufus81
|
|
ace of night
|
|
![]() |
|
cankurts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
benim 206 1.4 xr birdepo ile 750 km yapıyor 185tl ye doluyor.
Bölelim şimdi 185000 / 750=246,6 şehiriçi yakıyor ve çok memnunum.206'm dan.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufus81
|
|
ace of night
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
1.6 ;) :)
Ögrenci adama 1.4 :D |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |