|
Peugeot 206 El Yapımı Tweeter Montajı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2009 Saat 11:59 |
Peugeot 206 El Yapımı Tweeter Montajı |
|
H@K@N_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
|
abi süper olmuş eline saglık...
|
|
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şuna bak ya. tertemiz. fabrikadan çıkmış gibi. o sürülen ilaç neyin nesi acaba?
|
|
H@K@N_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
|
hadi abi haşim abiyle üretime geçmek lazım:)))
|
|
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|
master
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilginç :)
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Özel bez, reçinesi, katalizörü ve sertleştiriciyi fiber glass içi yapanlarda bulabilirsiniz. tekneciler de çok fazla kullanırlar.. Ankarada rüzgarlı sokakta satan yerler var, istde muhakkak vardır hırdavatcı ve nalburların olduğu yerler.
|
|
yeniceri06
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeniceri06
|
turkiye nin gozunu seveyim fransa da malzeme yok bulsan cok pahali 2 tup derby aldim kapilarin kumasini degistirmek icin 20 ero para verdim :)
|
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel ve temiz bir çalışma |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arac sagdan dıreksıyon olduguna gore yapmıs olan arkadas ıngılız olmalı. arabada yanılmıyorsam cıtroen xantıa. guzel uygulamıs hercekten... bende buna benzer bır calısmayı saxo 2 nın arka yan dıreklerının ıcıne fıber malzemeyle 3 boyutlu mıd tız takımı montajını gormustum. mukemmel duruyordu. ama foto cekmek hıc aklıma gelmedı o gun...
Düzenleyen cecoli - 13 Nisan 2010 Saat 11:07 |
|
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben midlerin tizlerini orjinal tiz yerine taktırdım. süper oldu. zaten soketli olduğu için kablo kesme yok. bi soketi çıkar diğerini tak.
|
|
lupin
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
seri üretime geçiliyorsa sipariş vermek için hazırım :) emeğinize sağlık
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARABA SAĞDAN DİREKSİYON VE YANILMIYORSAMDA 106 GALİBA YANLIZ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |