![]() |
|
Kampanya ile ilgili.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2010 Saat 13:39 |
|
24 nisana kadar sürecek olan indirimli bakım kampanyası dahilinde aracımın yağını değiştireceğim. Ayrıca otomatik vites olduğu için onunda yağ durumunu kontrol ettireceğim. Fren yaparkende ses yapıyor onada baktırmam gerekiyor. Ben küçükyalıda oturuyorum. Bana en yakın serviste Yıldırım oto sanırım. Acaba burada bu servise bakım yaptıran arkadaşlar varmı? Yani işçilikleri nasıl bir fikir almak istiyorum. Randevu almak gerekiyor mu? Yani gidip işimizi halledemiyormuyuz? Benden önceki kullanıcının ne bakım yaptırdığını bilmediğim için tedirginim birçok konuda. 15000de yetkili servise girmiş, yağ değişimi yapılmış.
|
||
2006 307 comfort otm.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yıldırım oto !
hocam 100 km fazla gıt yıldırım oto ya gıtme cok cektım ben o servısten ılgısız ve aptal ınsanlar kaynıyor cok kavga ettım .
oraya gıtme hıc tavsıye etmıyorum baska bır servıs tercıh et kendıne
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
Temden bas çekmeköyde TEKOTO var. ben çok memnunum. arabayı aldığım kişi çapa da oturuyor ama servise oraya gidiyodu düşün...
|
||
![]() |
||
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aslında bostancı oto sanayide yakın bana. Benim asıl amacım iyi bir usta bulup sürekli ona gitmek. Demek yıldırım tırt diyorsunuz. Onu eledik o zaman.
|
||
2006 307 comfort otm.
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
özel servisimde var benim 5 senedir değişmeyen. örnek mahallesinde eski göztepe muayene istasyonunun orda Erel Oto var. 02164721531
benim adımı ver tanır. memnun kalırsın. Tek işi citroen ve Peugeot. 307 dede C4 tede şaşmadım kendisinden. Trigerime kadar değişti. Sarı 206 sı olan Burçak gönderdi de. ![]() Düzenleyen BuRÇaK - 11 Nisan 2010 Saat 01:30 |
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
yıldırım otoya 300 mt den fazla yaklaşma
aktif iriyıl var libadiyede , tavsiye ederim.
açı var yine bağlarbaşında. onu da tavsiye ederim.
|
||
![]() |
||
|
60 bin bakımı ile ilgili az evvel "peugeot Açı" ile görüştüm.. %25 indirimden sonra 220-230 liralık bir tutar olacağını bildirdi. Triger değişimi için 80bin i hedef gösterdi. 60bin bakımında genel kontrol, motor yağı ve filtrelerin değişimi varmış. benim gibi "nasıl halledeğiz şu triger işini 60bin de diyenlere" duyurulur.. |
||
![]() |
||
|
aynı dusuncedeyım ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
Nasıl yani, filitre ve yağ değişimine 230tl alacaklar yani. İndirimli birde. Genel kontrol olayı tırt zaten. |
||
2006 307 comfort otm.
|
||
![]() |
||
|
aynen öyle.. 230 liraya değmezmiş gibi geldi bana..
|
||
![]() |
||
|
aktif-iriyıl 24000 deki arabam için indirimli fiyat verdi
motor yağı benzin filt. hava filt. polen filt. genel kontrol 150 tl gibi birşey tutar dedi. normal gibi geldi bana. TEK OTO ise 300 tl gibi dedi anlamadım bu fihyat farkını. |
||
![]() |
||
|
150 lira nispeten daha iyi bir fiyat gibi duruyor.. aslında gayet makul.. servis değerlendirilebilir.
|
||
![]() |
||
|
umranıye onder otoda bakımımı yaptırdım
hava fıltresı
yag fıtlresı
mazot fıltresı
polen fıltresı
4 lt total yag
+ işçilik toplam 160 tl ..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
150tl normal sayılırda 230tl hatta 300tl fazla yağ filitre değişimine. Ben opelde öyle bir kazık yedim zamanında kampanya ayağına, daha yemez.
|
||
2006 307 comfort otm.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
Yeni başlık açmayayım dedim. Hangi yağı önerirsiniz? Nette biraz araştırdım. Mobil 1 ve castrol magnatec öneriliyor genelde.
|
||
2006 307 comfort otm.
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
kesinlikle Magnatec.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
o kadar fazla para vermey egerek yok bence 4 lt yaga castrol tamam ıyı olabılır ama pahalı
total 7000 yada 9000 4 lt 30 tl ;) Düzenleyen EmRaH - 21 Nisan 2010 Saat 17:21 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |