![]() |
|
lütfen yardım araç aküsü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2010 Saat 20:31 |
slm arkadaşlar ben oktay aracımı çalıştırmak istedim gösterge ışıklarının düşük yandıgını ve sonra tamamen ekran tarihlerinin sıfırlandıgı gördüm daha sonra hiç çalışmadı araçımı park ettigimde hiç bir lambayı teybi acık bırakmadım halde neden çalışmadı başka bir araçtan akü takviyesiyle aracı çalıştırıp 7 km yapıp aracı istop ettim acaba çalışcakmı diye tekrardan çalışmadı acaba akümü bitti ne yapmam lazım aracım 2004 206 1.4hdı lütfen yardım
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahminim akünün ömrü bitti. ama daha deneyimli arkadaşlar ayrıntılı bilgi vereceklerdir. geçmiş olsun
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Aynı sorunu yeni arabamla cuma sabahı ben de yaşadım.
Arkadaşlar gelip baktılar, diğer aracın yardımıyla calıştırdık ve Sahingün arkadaşımızın da söylediği gibi akünün ömrünü tamamlamış olduğunu söylediler. 130 TL vererek 2 yıl garantili Mutlu akü alarak şimdilik sorunu çözdük(!) :)
Sana da geçmiş olsun kardeşim. |
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
arkadaslar aracta elektrıksel bi problem olsa takviye yaptıktan sonra çalışmazdı degılmı arac çalıştıktan sonra bütün herseyı kontrol ettım her sey çalısıyordu sadece çalışmayan far sensörü idi oda otamatik de çalışmadı manuel çalıştı akü şarz ettırsem akücüde birazdaha idare etmezmı çok sıkısıgım bu aralar
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Biraz daha idare eder ama verim alırmısınız onu bilemem ama ne kadar da sıkışık olsanız taksit ve fiyat avantajı var çoğu markanın. şöyle düşünün bir yere gittiniz ya da acil bir işiniz çıktı aynı şey başınıza gelse sanırım çıldırırdım ben onun için iyi düşünün derim.. saygılar |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
akü bitmiş,biten akü şarj olmaz,değiştirmek gerekir,şu an Tudor aküde kampanya var 60lık 90 TL.
|
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
![]() |
|
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
World kart ile 10 Taksit yaptırdım ben, Ayda 13 TL pek koymaz ama arabam yolda kalırsa evlat acısından daha fena koyar... :)
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
biraz gezersen pazarlık filan uygun akü bulabilirsin diye düşünüyorum,iyiki sorun sadece akü büyük geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
arkadaşlar ilgi alakanız için teşekkürler arabam kapının önünde yattıkça inan kahroluyorum allahtan sorun akü aracın üzerindeki akü cesa amper yazmıyo muhtemelen 12/60 dır bu benim ilk arabam oldugu için arabadan fazla anlamıyorum bende internetten araştırıp mutlu yada inci akü alıcam
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |