![]() |
|
Sılensırlı Egzos |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yusufus81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufus81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2010 Saat 09:29 |
Arkadaşlar merhaba, 206 Xs aracımda sılensırlı egzos var ama egzos un sesi geçen hafta değişti, yani normalde bu tür egzoslarda abart egzos gibi yırtık bi ses çıkmaz, benimki de öyleydi ama geçen hafta ses değişti ve aşırı bi ses çıkmaya başladı, bu ses yüzünden polislerde sık sık çeviriyor zaten :)) sizce neden olabilir? Şimdiden teşekkürler
Düzenleyen yusufus81 - 08 Nisan 2010 Saat 09:30 |
|
ace of night
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
egsozun markası nedir acaba? bende silencerli egsoz kullandım 2 tane (otto) böyle bir sorun yaşamadım. silencer üzerinde iken mi ses çıkarıyor?
belkide alt tarafı biryere sürttün egsoz sisteminden orası delinmiştir
|
|
![]() |
|
yusufus81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufus81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi markasını bilmiyorum aracı 3 hafta önce aldım, evet geçen hafta bi sürtme yaşadım, eğer dediğin gibi delinmişse nasıl çözerim yenisini mi almam gerekir?
|
|
ace of night
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir egsozcuya git kanala sok arabayı baksın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |