![]() |
|
hararet-fan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2010 Saat 20:57 |
206 xr 2000 model arabanın harareti 70-80 arası geziniyor sadece rampada sıkıştırdıgımda 90 a geliyor 70-80 arası bana normal degil gibi geldi sabit durmuyor kafama takıldı |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hafta sonu banada oldu gittim ustama. normal dedi. 97 de fan açar sorun yok dedi. merak etme.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süratli giderken hava akışı sebebiyle düşük seviyelerde gider. düşük hızda sıkıştırınca 90 küsürlere çıkar.. tipik fransız.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
90 ın üstüne çıkmıyo haşim abi normal giderkende dur kalk olsa bile 70-80 arası
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
80 de termostat acar 90-100 arasida fan calisiyor bizim araclarda
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Düz yolda 80 sabit yokuş çıkarken hemen artıyor,sıkışık trafikde 90 ve 95-100 bende anlamadım çok garip geldi bana oynaması 90 üstüne çıkması bi sorun var gibi geliyo,bakalım yazın ne olucak.
6 yıl focus 1 kullandım biraz sürdükden sonra 90 da sabitlenir ve hiç 90 ın altına düşmez ve üstüne çıkmazdı 6 yıl böyleydi pejoda bu oynaklığın sebebini ne çözebildim ne anlayabildim. |
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
yaz ayında bızı neler beklıyor merakla beklıyorum açıkcası.. |
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
müşürlerden birinde sorun olabilir Onur. Bir bilgisayara bağlat, vardır orda bi sorun varsa kaydı. hemde baktır otomatik vitesin yeni güncellemesi çıkmışmı diye. 50 lira bişey tutat herşeyi görürsün :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |