|
206 ve Atiker |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Emre Fırat
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Fırat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ben tofaş aracımda atiker kullanıyorum 2 hafta olmadı taktıralı ilk başlarda stop etme sorunu vardı ilk hafta hergün bayisine gittim ayar yaptırdım şimdi bi sıkıntım yok kimi arkadaş 1400 tlye bir sene benzin koyar giderim demiş ama herkese göre öyle değil benim 2 hafta öncesine kadar net 1000tl yakıt giderim var haftalık 250 bazen geçiyordu aydada 1000 tlnin üzerinde oluyodu yanlış duymadınız şuan 100 tllik gaz 1 hafta yetiyor ayda 400 tl :) Ben işin litresinde değilim hala yani 20 litrede yaksa benzindede binerim gazdada ama parasal yönden tasarruf için taktırdım sırf ki daha aracım alışmadı bile ilk ayı atlatıyım haftalık 100tlnin altına düşer tahminimce hayırlı akşamlar :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2002 model 307imde zavolli var..Herhangi bir performans kaybı yaşamıyorum.Arabam 1,5 aydır bende,tüple ilgili bir sorun yaşamadım şimdiye kadar inşallah da yaşamam..Bazen kalitesiz gazdan kaynaklanan 130 kmh de silkeleme oluyor o da anlık o kadar...
|
|
b55can
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede atiker sakın takdırma renklamı yapa yapa bu kadar satıyor yoksa bence beş para etmez arkadaşım 2006 1.4 206 da aldığında vardı. Önce beyni zor bela 300 lira fatura çıkarmışlar Konya takıldığı için orda garanti geçerli falan demişler neyse sonrada kabul etdirmiş böyle saçmalık olmayacağını ama işin ilginci garantiden değiştirdiği parçaya 70 tl işçilik almışlar.
Şu an aracın gaz yemediğinden arasıra 100 yi geçtiğinde istop etdiğindeni söylüyor,birkaç şey daha anlatdı ama şimdi hatırlamıyorum,bana dediği şey aman abi kötü ben oluyum ama sakın bulaşma ucuz diye kanma yazık edersin dedi ve beni vazgeçirdi.Şu an söktürüp başka bir kit takdırmayı düşünüyor. Benim tavsiyem lovato ya da yeni duyduğum peugeot için en iyisi dedikleri omvl olucakdır,lovato arkdaşım 3 yıl 2000 xsrasında bende 4 yıl ford focus 1 de kullandım bir kere tık demediler(50-60 bin km ) Bence ucuz diye kanmayın yıllardır bu işle uğraşan kemileşmiş firmaların ürünleri kullanın daha dün marka olmuş hangi malzemeyi kullandığı belli olmayan firmalara ucuz diye kanıpda arabanızdan soğumayın. En önemlisi montaj oldğundan bunuda çok iyi bilen biryerde yaptırın derim |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sızlere bırsey soyleyeyım. herkes agzına gelenı yazıyor bu atıker hakkıında. genelde halkımız hep sıkayetlerını belırtıyorlar. fakat memnunıyetını belırten az. esasında gorulenden cok daha fazla memnun olan var. yoksa bu mal bu kadar satılmaz. oncelıkle herkesın bıldıgı gıbı bu gaz ısı ustada bıtıyor. en kral sıstemıde takacak olsanız usta yaramaz ıse sıstem problemler cıkarıyor. ben atıkerden cok cok memnunum suan ıcın. atıkerde benım babamın oglu degıl ya. ovsem yada kotulesem elıme bırsey gecmez. tek amacım malım hakkını vermek. atıker parasına gore cok ıyı bır urun bence. hemde bol servıs olması cabası. ama pıyasada bırcok markada servıs sıkıntısı var. parasına gore kıyas edın markaları. ben sunu gordumkı atıkerın bayılerı zayıf. bırcok noktada yetersız kalıyorlar. buna kesınlıkle kanaat getırdım ben. esasında bu durum soz konusu olmamıs olsa fırmanın adı cok daha ıyı yere gelır. ki genele bakacak olursanız pıyasada cıddı bır pazar payı var. berbat bır mal olmus olsa bu kadar satılmaz. alım ımkanı kolay, fıyatı ıyı, fıyat performans oranıda cok guzel. hem yerlı malımız bu. bakın ben 2 ay cıldırarak ugrasmıs bır kısı olarak bu memnunıyetımı sunuyorum. cunku regulator hatalıydı degıstım ve guzel ayarla ısı cozdum. ama param olsa teleflex takardım. aklınıza yanlıs bırsey gelmesın. kullandıgım ıcın savunuyor degılım gercekten memnun oldugum ıcın bunları yazıyorum... baska markalardada ne arızalar cıkıyor. bunları kımse konusmuyor sadece atıker kotu dıyoruz hep. ne 306 larda brc ler dokuluyor. burdan brc kotu anlamı cıkmasın sakın. brc de ıyı bır markadır. mıllet savas verıyor brc ıle. bunu konusan yok. arabasını satan ınsanlar var bu yuzden. bu bırcok marka gaz sıstemı ve araba ıcın gecerlı... bunu goz onunde bulunduralım. bu arada brc de smart adı altında brc nın aynısı dıyerek yerlı toplama kıtını satıyor bılesınız... gercek brc 1400 1500 lıradır. 1100 1200 olan smarttır... bunların harıcınde de sunu dıyeyım teleflex ın harıcınde dıger markalar sıstemı yapısı ıtıbarıyle neredeyse aynı. kayda deger bır farkları yok. ve unutmadan ekleyeyım atıkerde kendını cok yenılıyor eskısı gıbı degıller. ben ılk taktıgımda 4.0.0.10 versıyon vardı. 5.5. e upgrade ettım. sımdı cok daha ıyı... |
|
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
litrede 4 tl yi görürsem taktırıcam. benzin dayanmayacak bu zamlara.
|
|
b55can
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1200 tl ye atiker takılır mı yahu millet ucuz diye takdıryor zaten,1200 lovato takdır hiç düşünmeden
|
|
C!N
1. Vites 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2009 Model Peugeot 206 1,4 8v Tiptronik aracıma 2009-Ekim ayında 11000 km'de iken Atiker sıralı sistem LPG kiti taktırdım. Aracım şu anda 17500 km civarında, geçen zaman içinde bırakın sorunu olumsuz hiç bir durum olmadı, tek sıkıntım LPG ile aracı kullanırken benzin göstergesinin de benzin harcanıyormuş gibi düşmesi, o da bir parça ile hallediyor sanırım, şu an için taktırmaya gerek duymadım o parçayı da. Hatta bu memnuniyetim diğer aracımız olan 2000 model Land Rover Freelander 1,8 105000 km'deki aracımıza da geçtiğimiz hafta yine Atiker taktırmamıza ön ayak olmuştur...
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
meandros
2. Vites 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracim kmde 165kurus yakiyor tup dusunmuyorum :)
|
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
ErolSen
2. Vites 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ayda 1000 tl yakıt 250 lt den fazla yapar aracın 100 km de 8 litre yaksa 250 lt yakıt ile ayda 3150 km den fazla yol yapman lazım yani hergün aralıksız ortalam 100km yol yapmalısın lise öğrencisisin 93 doğumlusun bana biraz abartılı geldi. |
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
b55can
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeot da helal olsun kaç senedir kullanıyor acaba şu 1.4 8v motoru 15 yıldır aynı motor mu acaba ben kendimi bildim bileli var bu 1.4 8v motor |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |