![]() |
|
206 gti hava filtresi kiti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2010 Saat 23:43 |
arkadaşlar aracıma filtre kiti almak istiyorum aracımda orjinal egzoz war yani filtreden iyi bir ses almak istiyorum acaba bana örenebileceğiniz bi marka link warsa verirseniz sevinirim
|
|
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kn ve pipercross
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
bu kitleri bulmaz biraz zor piyasada simota war araca özel kit olarak acaba universal kit alsam nasıl olur bir linkte buldum ama değerlendiriseniz sevinirim
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
simotayı boşver aem al diycem ama o da o da türkiyede yok bence acele etme 57i kn komple kit al kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verirler
|
|
|
|
![]() |
|
bu RADA MAKSİMUM VEREBİLECEĞİM 250 TLDİR, 57i kn dediğin ne onu anlamadım yani 57 sini
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
güncelll arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
gsi_club ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
kardes kit olarak almani tavsiye ederim.simota cold air intake senin isini görür.bende kislik simota cold air intake yazlik aem var.yazin havayi iyi almasi için sis lambasinin arkasina kadar indiriyorum flitreyi onun için.yoksa devamli simota cold air intake kullaniyorum...
|
|
![]() |
|
ses olarak nasıl simota ve verdiğim linkteki pipercross universal filtre nasıl acaba
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
57i filtrenin adı sen universal alma kit olarak 206 ya uyumlu kit al raid de de var al tak mis ugraşma universalle
|
|
|
|
![]() |
|
gsi_club ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
bana sorarsan simota güzel.AEM 6750 devirden sonra güzel yirtiyor.karar senin aracinda yükleme yoksa simota senin için bire bir flitre ama kit olarak söylüyorum.benim aracim full stock iken sadece simota cold air intake vardi sesi hos geliyordu kulagima...
|
|
![]() |
|
dikkate alıcam ztn şuanda aklımda ikitaner kaldı biri universal pipercross diğeride simota filtre kitleri ikisinden birini alıcam biraz daha araştırmakta fayda war ztn herkez bu pipercross çok övüyo yoksa direk simota alıcaktım kafam karıştı biraz
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
güncel... arkadaşlar hala seçemedim karasızlık yaşıyorum iki filtre arıyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
yardım acillllllllllllll
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |