![]() |
|
mercekli sis farı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
muratozhal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2013 Saat 17:10 |
Sanırım alacak var buyrun beyler biraz daha ekonomik :)
http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-MERCEKLI-SIS-FAR-TAKIMI,PR-1746.html |
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimse kötü bir yorumda bulunmadı en iyisi bende alıyım bu sislerden benimkilerin içleri çok kirlendi ahh bide yanarken görseydik şunu
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
hmm tamer'in araba bu
bu renkte güzel durmuş sadece :=)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() |
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
iyi olur zahmet werdik,birde aldığınız yeri fiyatı ve markasını yazarsanız sevinirim benim içinde ir referans olur
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
imzadaki resim eski onlar eski sisler resim olayına gelince akşama çekip eklerim kardeşim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pek belli olmuyoru açıkcası birde yanık halini görseydik hiç fena olmazdı yinede teşekkür ederim paylaşım için buarada siz bu ürünleri nerden aldınız fiyatını ve markasını yazarmısınız
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
hacı abi çok belli olmuo ya resimden seçemedim.gerçi imzandaki resimde de yanık halde var ama..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Şahsen kullanıyorum arkadaşların dediği gibi aydınlatma az görüntüsü için de bu link sana biraz yardımcı olur herhal
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gsi_club ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
ben bir arkadasimin arabasinda gördüm muhtesem duruyordu.aydinlatmasi iyi degilmis yanliz.bende ariyordum nereden bulurum diye linkler için tesekkürler.ben almayi düsünüyorum açikçasi...
|
|
![]() |
|
harbiden berko hallette bakalım bi nasıl durmuş gerçekten merat ettim,walla adet giyatı olduğunu zannetmiyorum bence takım fatıdır tek nie satsınlarki sis farını
|
|
![]() |
|
ben hiç görmedim araç üstünde Berk resim ekleme işiyle ilgilenirsen sevinirim.yanlız o fiyat adet fiyatıyla baya pahalı daha xenonu var onun tuzluymuş..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Orjinale göre biraz kötü aydınlatıyor. Ama şıklık 10 numara. imageshack açılsaydı araç üstündeki resimini ekliycektim ama açılmadı :( |
|
![]() |
|
kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum elimizde patlamasın sonra
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
O zaman daha iyi olur haklısın. |
|
![]() |
|
bendeki sislerde hiç bir sorun yok sadece zaman aşımından dolayı biraz eskidi yani çıkmacıdan alıcağım farlarında çok iyi olacağını düşünmüyorum oyüzden sıfır almayı düşündüm ve bu mercekli farlar gözüme çarptı
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Çıkmacılardan temizini bulsan daha az maliyetli sanki :)
|
|
![]() |
|
:)
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
HAKKATEN İİMİŞ
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |