|
307 termostat |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
qaan
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2010 Saat 10:45 |
|
Merhaba arkadaşlar,
307 için orijinal termostat arıyorum,nette bildiğiniz bir yer var mı,,, teşekkür ederim. |
||
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
orjinaline bi dünya para vermeye gerek yok pug parçacılarından derecesine göre teğmin edin bence
|
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
usta hoşgeldin . iyi ettin de...burası da bizim dükkan. pat diye giriş yok. önce "üyelerimizi tanıyalım" başlığı altında yeni konu açarak selam vermeniz gerekli. **üye kendisini tanıtasıya ve yönetim uygun göresiye kadar mesajları askıda kalacak.** Düzenleyen h_307 - 23 Mart 2010 Saat 13:59 |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
|
doğan 2000 hayırlı işler
|
||
|
||
qaan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
selam ,
çok pardon benzinli 1.6 ,2002 model. Sanıyorum 206 termostatları ile aynı zaten önce efeyi aradım ama yokmuş onlarda. |
||
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
|
termostat plastikmi alliminyummu
|
||
|
||
qaan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
selam efe,
bilmiyorum ki .. ne olması lazım :) |
||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
***BU IKINCI UYARIDIR.*** |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim 307 de termostat çatlamıştı ve plastikti hatırladığım kadarıyla. yan sanayi tak gitsin. ne gerek var orjinale o kadar vermeye. Sanayide yer edinmiş eski bir peugeot veya citroen parçacısından bulursun.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |