|
Şifre Değiştirme işlemi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2010 Saat 15:12 |
Merhaba Arkadaşlar
1997 peugeot 406 aldım,yalnız çalıştımadan önce şifre giriyorum,tabi satın aldığım kişide bu şifreyi biliyor değiştirme yöntemini bilen var mı şimdiden teşekkürler
|
|
SonerHoca
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam çalınana kadar korkmana gerek yok
|
|
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler hocam bırak çalınmasın
|
|
SonerHoca
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
|
Kafanı takma Hocam benim 406 nın şifresi silinmiş şifreyi bildiğim halde Aracı çalıştıramadık. 1 haftadır sanayide yatıyor. Adamlar makine getirip kodlayacaklar. Anahtarım olduğu halde çalışmadı meret. Ustası bile çalıştıramadı. Çok organize bir çalışma yapmaları lazım ki 97 406 için uğraşacaklarını sanmam. Yanlış anlama arabanı kötülediğimden değil. Ama uğraşmaz kimse. RELAX
|
|
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ondan değil hocam işlemin çok basit bir işlem olduğunu duydum,onun için kafama takıldı.Ayrıca ufaklığın resmini nasıl kodun oraya maşallah
|
|
SonerHoca
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
|
http://reg.imageshack.us/ bu linkten istediğin resmi kodlatıp ayarlar kısmından Oradaki link kodunu kopyalayarak ekleyebilirsin. Yapamazsan forumda hemen girişte daha kapsamlı şekilde açıklanmış.
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
URL=http://img402.imageshack.us/i/hpim1692.jpg/][/URL]
|
|
bbcb
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arabanın kitacıgında yazıyor nasıl degiştirecegini ben gecen sene degiştirdim arabanın şifresini ama hatırlamıyorum kitapcıgı bulamadım bulursam yazarım nasıl degiştirecegini servis 50tl istemişti.servise o parayı vermedim bi ara kitapcına bakınırken gördüm orada ayrıntılı bi şekilde anlatılıyo
|
|
peugeot sport
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cevabını dört gözle bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abisi malesef verdiğin sitede de bulamadım |
|
bbcb
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
biraz önce kendi ustamı aradım şifre degiştirme işleminin yanlış yapılması durumunda motorun kilitlenecegini ve bayagı bi masraf acacagını bu masrafın en az 1000tl olacagını söyledi bana nasıl degiştigini söylemedi
|
|
peugeot sport
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abisi bende artık bu işten vazgeçiyorum.Uğraşmayacağım yinede ilgilendiğin için teşekkürler. |
|
Kemal
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anakara daki arkadaşlar yiba çarşısının arka tarafında bir anahtarcı var unuttum adını oraya gidin 5 dakkada halleder işinizi motor filan kitlenmeden zaten bütün servislere onlar hizmet veriyorlar. |
|
emredeniz
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
|
Bu şifre nerde yazıo peki? :) benim ondan bile haberim yok :))
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kaput açma yerinin olduğu yerde panel olarak
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
.
|
|
emredeniz
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
|
Teşekkür ederim..saolun..
Saygılar.. :))
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
saygılar bizden..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |