![]() |
|
17 rc jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
600e 16" rc replica var istanbul'da ne yapmış o öle 1100 lira
+ ortada mal yok adam ön sipariş diyo; parayı yolla bekleki gelsin !
|
|
A3
|
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
birebir orjinal diyo yani ortasında çember olmadığını söyledi banada biraz yüksek geldi olması gereken fiyat nedir acaba belki inerse
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
17 " hemde replika jant 1000 tl etmez.
|
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
kimse yokmu ya yorum yapacak
|
|
![]() |
|
arkadaşlar satılık rc jant ararken bu ilanı gördüm sizinlede paylaşmak istedim hem fiyatını hemde hemde değermi fikirlerinizi almak istedim jantlar replicaymış ama birebir orginal dedi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |