![]() |
|
lpg sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2010 Saat 13:11 |
genelde arıza ısıgının yanma sebebı afr oranının tutturulamamasından dolayı oluyor. benzın sıstemınde boyle bır hata olmuyor cunku zekı bır ecu var. yanı degısken sartlara gore kendını ayarlıyor. fakat lpg ecusu boyle bır zeka ya sahıp degıl. degısken sartlara gore kendını ayarlayamıyor. sabıt bır calısma harıtası uzerınde hareket edıyor. bundan dolayıda afr oranı her zaman tutturulamayabılıyor. dolayısıyla benzın ecusu arıza algılayıp ısıgı yakıyor. mesela benzınde gıderken oksıjen musurunden gelen voltaja gore afr ayarlanır. lpg de ıken bu degısım yapılamaz. kalıbrasyon anındakı ayarlar gecerlıdır.
ustalar genelde yakıta vururlar. kalıtesız yakıt algılaması dıye bırsey yok emın olun. lpg sıstemının yakıtın kalıtesını kontrol etmek gıbı bır ozellıgı yoktur. gercekten kotu bır yakıt alınmıssa cekıs farkından dolayı sız zaten bunu hıssedersınız...
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2000 Model 1.6 8 v XS aracım 0.400 den asagı yakmıyor..
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
bende tartarini var.sorun yok gibi şimdilik.heralde olmazda kör kursuna 3 sene oldu.motor ikaz lambasıda suana kadar yanmadıda.bence marka değil usta önemli.
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Düzenleyen 06BAHO - 12 Haziran 2010 Saat 23:23 |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
bugun brc bayini aradım varmı dedim böyle bir kit dediler merkezi ararsanız bilgi verirler bizim bilgimiz yok dedi. anlamadım. sanırım henüz o kit Türkiye de yok. benzin göstergesi sorununa çözüm bulununca bende taktırabilirim ama unutmayı tek sorun bu değil. Arıza lambanız yanar.Arada söner yine yanar. bunun sebebide kalitesiz yakıt algılamadanmış. Yıol bilgisayarı olan araçlarda oluyor benzin göstergesi sorunu hatırlatayım. benim aracımda 206 1.4 km de 32 krş civari. benzin fiyatları yüksek arakdaşlar bunuda unutmayın lütfen.
|
|
![]() |
|
yolgezer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Benim londrenzo var, 5,000 km yol yaptım 1,4 manul 206, araba kışın km de 175 kuruş yaktı, şimdi 155 kuruş (şehir içi rakamlar) ben çok memnunum. Ancak benzin göstergesi olayına çözüm bulamadım. Bir kit den bahsediliyor, konu hakkında bilgisi olan varmı?
|
|
![]() |
|
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
lpg sistemlerinin tamamı italyan diye biliyorum 206 için uygunmudur
|
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Bende 5 yıldır Lovato var çok memnunum.Peugeotlara en uygun Lovatodur .İtalyan sisteminden şaşmayın.
![]() |
|
![]() |
|
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
ne gibi sıkıntıları var bir açıklayabilirmisiniz bir çok kişi uygun olduğundan bahsediyor ama yinede bütün iş montajı yapacak olan ustanın elinde olması işi riske bindiriyor tabi
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
0.34 krş normal. pejolara LPG uygulanması biraz sıkıntılı. bilginize.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
ışıklarda durunca rolantide daha çok duyuluyo demi? bende gösterdim normal diyolar araba hırlıyo bakım zamanı bidaha kontrol ettircem benden önce çözerseniz haber verin mutlaka
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
aynen öyle tam yetkili servis bile bir nane yapmadı banada bişey olmaz falan dediler bende ya hemşerim daha önce yoktu bu ses şimdi bi halt varki ses geliyor dedim ama çözüm bulamadım bu ses çok acayip arabadan biraz anlayan aracıma binince dizelmi diye yada at bu arabayı falan gibi konuşuyorlar hasta oluyorum o sesi duydukça
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
ısınınca yapıyor sanki dizel gibi ses geliyo gibi bendede var bende y.servise götürdüm bişey yok ustaya götürdüm bişey yok öyle biniyorum ama o ses benide gıcık ediyo
|
|
|
|
![]() |
|
evet birşeye çarpar gibi bana bir kaç usta şarj dinamosu falan dedi ama yetkili servis bile bulamadı ne olduğunu bilmiyorum sadece arac ısınıca yapıyor 96 binde
|
|
![]() |
|
tık tık tık şeklinde mi kaç binde araba benimde 2000 model bendede oluyo bazende bişey yok dediler onun için sordum
|
|
|
|
![]() |
|
birde aracım ısındıktan sonra tuhaf bir tıkırtı gibi ses geliyor yetkili servise götürdüm fakat bulamadılar vuruntu gibi bişey kime sorabilirim bu konuyu bu forumda
|
|
![]() |
|
benzin göstergesi araba benzinde gidiyomuş gibi düşüyo onun bi çözümü yok bi modül takılıyo stop edip çalıştırınca gösterge eski yerine geliyo kit de kitden ziyade ustanın iyi olması lazım brc iyidir diye biliyorum kullananlara sormak lazım ama en iyi kitlerde prins ve teleflex hollanda malı bunların üzerine kit yok
|
|
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SU ANDA 1.0 CORSALAR 1.2 FABILAR BILE 250 BINDEN ASA YAKMIO BU ZAMLARLA NORMAL PEJOLAR BIRAZ HASSAS IYI BIR SISTEM TAKTIRIN ITALYAN BRC LANDIRENZO GIBI SORUN YASAMAZSSINIZ YAKITINI 170 -180 BINE DUSER KM DE
|
|
![]() |
|
lpg ne marka önerirsin peki ve kullanışlımı aynı zamanda göstergelerde problem falan oluyormuş ne kadar doğru bu iş
|
|
![]() |
|
benimde 1.4 otamatik 0.40 0.45 lere çıkıyo bazen 0.37-35 bende anlamıyorum manueller 8.5 9 ltre yakar normalde
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |