![]() |
|
206'ya uygun Michelin? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2010 Saat 20:42 |
Bende aynı dertteyim ama bi arkadaşım 195-65-15D önerdi biraz daha araştırıp olmazsa alacağım.
|
|
![]() |
|
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende yeni aldım 4 tane michelin lastik energy modeli 185 60 15 benimkilerin ölçüsü
öncekiler 195 55 15 ti ama şimdi daha iyi oldu araç tavsiye ederim |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
merhaba tekrar:) bu exalto da iyiymiş ama işte aslında bütün lastiklerde doğru hava basıncına dikkat etmek gerek..herşyden önce güvenlik..michelinin bu konuda eğitim verdiğini hatırlıyorum..bilgisi olan varsa paylaşablr..
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
206 uygun pilot sport zor bulursun bende pilot EXALTO var yol tutusu falan iyi tavsiye ederim
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
yumuşak bi lastik seç michelin olarak git sor lastikçilere elle bak derim
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
hoşgeldin aramıza,benim 206 gti ımda michelin pilot lastikler war 205/50/15 gayet memnunum fakat 3 mü onu bilmiyorum tavsiye ederim yani |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Üyelerimizi tanıyalım kısmında kendinizi tanıtan topic açmanız gereklidir. daha sonra kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunacaktır. arabanız hayırlı olsun...
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Slm arkadaşlar yeni peugot 206 aldım ama michelin lastik istiyorum yeni çıkan pilot sport 3'ler çok iyi diyolar deneyen varsa görüşlerini alabilir miyim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |