|
306 motor ısınınca silkeleme tekleme |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
kitay
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bi marka önerebilirmisin
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
.
Düzenleyen individual - 12 Mart 2017 Saat 02:08 |
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
Düzenleyen individual - 12 Mart 2017 Saat 02:09 |
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
Düzenleyen individual - 12 Mart 2017 Saat 02:09 |
|
Melih-Fit
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
|
Maliyet ne oldu acaba ? Bende fiestaya uygulamayı düşünüyorumda...
|
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
Düzenleyen individual - 12 Mart 2017 Saat 02:11 |
|
Melih-Fit
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
|
Ciddi bir fiyatmış gerçekten teşekkürler :)
|
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
Düzenleyen individual - 12 Mart 2017 Saat 02:11 |
|
Melih-Fit
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
|
Biz kendimiz yaptık. Fakat normalde yaptırmaya kalksanız şu fiyatlara mal olur. Biz kendi araçlarımız dışında başka araçlara yapmıyoruz.
Mini Cooper Dodik Sinyalleri 4 adet - 100 TL İşçilik Tampon deliniyor, oraya oturtuluyor. - 150 TL Elektrik parklardan kablolar çekiliyor. - 50 TL Yekünde 300 TLye mal oluyor. Düzenleyen Melih-Fit - 27 Şubat 2010 Saat 00:28 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
demişsin arkadasım ıznınle sana bısey sorabılırmıyım gecen sene 2004 307 1.4 aldım aracıma xenon yada bixenon taktırmak ıstıyorum gercı fazlada anlamıyorum ama forumlardan okudugum kadarıyla bıseyler anladım.sana sorum su olacak kabul edersen benım araba orjınal hıc bozulmamıs ben sımdı bıxenon taktırsam farlarında mı degısmesı lazım farı degıstırmeden yapamazmıyız bırde ben bu mercektır kapagıdır işte xenon kıtıdır bunları nerden bulabılırım ıyı marka olucak ama kalıtesız bısey yaptırmak ıstemıyorum hee bırde bunlar sorun cıkartıyormu yardımlarınızı beklıyorum
|
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
Düzenleyen individual - 12 Mart 2017 Saat 02:12 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu kadar cabuk cvb gelecegını sanmıyodum tsk ederım arkadasım ama cahıllıgıme ver bır kac sey daha sorcam ıznınle cıkma far alsam bunlarda bı sorun olurmu hanı calısmama gıbı felan.bırde arkadasım demıssın sımdı ben mayıs ayında gelsem desemkı abı al sana cıkma far ıkı tane bunları bı xenon yap ama kalıtelısınden tabıkı sıfır olmıcak ona can dayanmaz bana elımde var yaparım dermı hanı sımdıden soruyorumkı bır an önce yaptırmak ısterım ama para yok suanda he bırde arkadasın pesınmı calısıyo kk gecıyomu saygılarımı sunuyorum ılgılendın saol
|
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok tesekkur ederım yardımın ıcın ama dedıgım gıbı mayıs gıbı felan ancak yaptrabılırım suan durumum pek ıyı degıl ıns mayısta sana tekrardan ulasmak ısterım.benımdebı bıxenon um olsun ıstıyorum artık.bıey daha sorcam mercek koymadan dırek olarak d2s xenon kıt taktırabılırmıyım olursa muayeneden gecermıyım bunun ıcınde bılgı verırsen sevınırım
|
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok saolasın hocam ıns mayısta parayı bulunca sana ulasıcam yardımın ıcın tesekkur ederım.
|
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
xenon da bir ara far yıkama şartı falan arıyorlardı varmı öyle birşey... Bir de kartalda mı oturuyorsun... |
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
Düzenleyen individual - 12 Mart 2017 Saat 02:13 |
|
TarkanBaşsoy
1. Vites 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
|
Makyajlı kasa 307 aracıma direkt olarak xenon kit uygulayabilir miyim acaba farlar kendinden mercekli olduğu için sanırım maliyetim de düşer değil mi? Kit taktırsam far yükeklik ayarım ve otomatik farlarda sorun yaşar mıyım sizce?
|
|
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |