![]() |
|
Xenon far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2010 Saat 03:44 |
Mtec takınca nolcak çakma olmayacak mı? 206 farı halojen ampüllerin yayılımına göre tasarlanmış 1500 lümen civarı onlar sen oraya 3000 lümenli ampül takarsan yolunda görürsün dağı taşıda abuk subuk bi aydınlatman olur heryeri görüyom diye iyi sanarsın.
Hadi bazı araçlarda çakma xenonlar çok göz almıyor ama 206 da direk facia,çok göz alıyor,herkes kendine müslüman olduğu için kendi önünü görsün yeter. Bide şekil için arka sis farını açtınmı tamam,sisde açmaz herif normal günde açar. Bence takdırma bilader önümü görecem diye gözünü aldığın vatandaşların kulaklarını her gece çınlatmasına izin verme. Osram nightbreaker ya da bosch xenon silver al. Bende şahsen çakma xenon olsa milletin gözünü alsam o arabaya binmeye utanırım..... |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mtec markadan şaşma almışken bi kere al kafan rahat olur.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çakma xenon çok fazla göz alıyo ben çakma xenonla gelene direk uzun far açıyorum valla kimse kusura bakmasın taktırmadım vatandaşın gözünü yormaya da hakkım yok taktırmam ama sen bilirsin yine
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Acaba karşıdan gelenler ya da önünüzde seyredenler memnun mu? 206 da çakma xenon çok göz almıyor mu? Ben bu yüzden vazeçmişdim |
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
polat ömrünü gerçekten bilmiyorum ama orjinal xenon gibi olamıyacağı kesin ben4 aydır kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım şuan kadar.emin arkadaşımın dediği mteclerde gerçekten iyidir birazdaha uygun olsun istersen monzayı tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
piyasada 150 TL'ye de zenon kitleri var çin malı kamasonic gibi ama solmasın, uzun ömürlü, garantili olsun diyorsan mtec öneririm 200 civarı
|
|
A3
|
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Canberk Peki Bu Farların Ömrü Ne Kadar Bigin Varmı ?
|
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
ben monza kullanıyorum 206mda hepsiburadan almıştım 130tlye
gayet memnunum
|
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Bu Çinlilerin Malınıda Sevmiyorum Kendilerini de
![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
120 - 150 ye çin xenonları var..
|
|
![]() |
|
İyimi Peki 100TL Olan İş Görür mü ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
100 tl aksarayda.
|
|
![]() |
|
Haşim Abi 8000K XENON Far Fiyat Aralıkları Nedir Aceba ???
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
kısa h7
uzun h1 Düzenleyen hasimayaz - 04 Mart 2010 Saat 15:45 |
|
![]() |
|
Bilgilendirme İçin Teşekkürler. EminÖNAL.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
yani 206'larda far soketi kaç numara bilmiyorum.servisten öğrenebilirsin veya bilgisi olan arkadaşlar bilgi vereceklerdir.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Aracım 206 Plus 2010 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
mtec 6000k
fiyatı aracına göre değişir.
h4,h7 vs. kaç ?
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Aracıma XENON Far Taktırmak İstiyorum. Fiyat Ve Önerilerinizi Bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |