![]() |
|
206 orta ekran sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2010 Saat 13:50 |
dakka bir gol bir oldu ya foruma kaydoldum hemen bi arza yaşadık :)) kutup başını çıkarıp takmam gerekti iki defa yaptım bu işlemi ama aracı çalıştırdığımda orta konsoldaki ekranın çalışmadığını fark ettim arkadaşlar başına böle bişi gelen varmı tüm sigortalar normal patlayan eden yok :)) ee noldu şimdi buna kafam durdu resmen ya :)
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ışıkları patlamış olabilir kardeş
hoşgeldin bu arada. ekran konsolu söküp lambaları kontrol et bence benim öyle oldu da 3 tane lambası var ufak patlamışsa görüntüyü göremiyorsun ekranda ok?
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
hoşbulduk ;
evet onu bi denemek lazım deneyelim görelim akşamüstü ozamn :) |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
bence ekran bozuldu..umarım yanılıyorumdur
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aydınlatma mı çalışmıyor? ekran mı? 3 lamba aynı anda kolay kolay patlamaz
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
peugeotlar degısık arabalar akü ile ilgili cook arıza cıkıyo gecmıs olsun saygıdeger yonetıcımınde dedigi gibi aydınlatmamı yok veyahut ekrandaki bilgilermi yok...
|
|
![]() |
|
hiç tepki yok ekranda ne aydınlatma ne bilgi nasıl araba çalışmıyorken karanlık duruyo çalışıncada öle :)) kesin beyinden gitti o frekans :)
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
ben o keranın kurdu oldum kardeşim benimkinde 4 lamba var ama hepsi patlamaz aynı anda soketi sök tak bir olmadı kutup başını sök tekrar 3 dak bekle geri tak teyp kodunu gir sanırım düzelecektir o başlı başına bir sigortaya da bağlı değil sanırım başka yanmayan bişiler var mı?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
beyinden gitmez :) merak etme yok öle bişi ... yani giderde tek o gitmez beyin seçici değildir abicim genel batırır özel değil :)
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
başka giden var araba çalışırken dıt dıt diye verilen arzıların dıt kısmı yok mesela yada kapı açıkken iç lamba yanmıodu o geldi kendi kendine ben kutup başını çıkartayım taaaa akşama takayım bidaha olmadı :)) yani ya takıp çıkartırken %1.....0 bi ihtimal bütün lambaları patladı yada ksımet :))
|
|
![]() |
|
ya bir pc ye bağlat o zaman şimdi check uplar da beleş nasılsa hem görmüş olursun ne var ne yok ...
|
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
garip bir iş motor beynınden olmaz o durum ama tavan lambası kapılar o gösterge bıldıgımkadarı ile BSİ a baglı
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
kardeşim kullanma klavuzundan o ekranın sigortasına bak eğer sağlamsa ekran ışıkları bozuktur ama serviste yada sanayii de pc ye bağlat derim geçmiş olsun
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Bu benim başımada gelmişti. fakat benimkinin sadece orta kararmıştı. haşiminde dediği gibi 3 ışık war. ortadaki patlamıştı değiştirdim oldu. fakat bunun ışığını serwislerden bulabilirsin. çok küçük bişey.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |