![]() |
|
307 double |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ocal24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2010 Saat 13:18 |
|
merhaba arkadaşlar ben aracıma necvox dva-6803 double taktım arabam 2006 model 307 hdi herşey çok güzel çalışıyor fakat direksiyon kumandasını kullanamıyorum galiba araya bir aparat takılıyormuş bilgisi olan arkadaşlar acaba paylaşa bilirmi
şimdiden teşekkürler
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dıreksıyon kumandasını kullanamazsınız orjınalı cıktıkdan snra
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
kontaktör bağlanarak kullanılabilir demişti bir arakdaş bir hafta falan oluyo sanırım ama maalesef olmuyor .. hayırlı olsun ii günlerde kullan
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
ocal24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
evet kontaktörü ben araçlarda de araştırdım o kumanda teyp e direkt gelen araçlarda kullanılıyormuş bizin ki ise herşey araç beynine baglı oldundan kullanamassın dediler ama ben daha bilgili arkadaşlarla paylaşmak istedim her şey için çok teşekkürler
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
çok iyi bir elektronikçi bu işi halleder. kumandanın kablo uçları zaten teybin arka kısmına kadar ulaşmaktadır. o kablo uçlarını teybin içine direk bağladıklarını ve kumandayı faal hale getirdiklerini duydum. ince ve profesyonel bir işçilik lazım.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kol kumanda çalışmaz. Ama kol kumandanın çalışabileceği sadece peugeot için üretilmiş çin işi double dinler var, onlarla çalışıyor. Sahibinden de bir kaç ilanı olan vardı |
||
![]() |
||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
hangi marka ve modellerde var abi o double dınn ler? ilan lınkını verebılırmısın ustam
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
http://www.sahibinden.com/peugeot_307_dvd_navigation_multimedya-13WQQaXQQ21771677WQQpXQQdisplayitem?
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
abi haklikaten direk çalışıyor mu? bir yaşıma daha girdim süpermiş :)
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Yurt dışında bu tarz çok ürün var her marka ve model için araçla uyumlu cihaz var.. ama TR de bulmak biraz zorluyor.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |