![]() |
|
Aracım ne kadar eder? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2010 Saat 11:56 |
2006 model Peugeot 407 1.6HDI Executive aracım var. Araç maun kaplamalı ve çok renkli ekran olanlardan ve 80.000km'de. Araçta sol ön ve arka kapılar komple boyalı; sağ arka kapıda ve çamurlukta küçük bir bölgede lokal boya var.
Motor ve yürüyende hiçbir sorun yok; bu saydıklarım harici temiz bir araç. Araçta 1 aylık 4 kışlık lastik, 7 aylık yazlık lastik, karter koruma, boya-motor koruma ve iç temizlik yapıldı yakın zamanda.
Aracımı kaça satmalıyım sizce arkadaşlar?
|
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
30 ile 33 arası.
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
29-30
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
28-29
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
bende 27-28 diyim düşe düşe gidelim bari :)
şaka bi yana benim 407 hakkında bi fikrim yok ama umarım istediğin fiyata satarsın..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
İlk mesajda umutlandıktan sonra alttaki mesajlar moralimi bayağı bozdu.
Ben de piyasaya çok hakim olamadığım için burada ustalardan fikir almak istedim; aracı ederinin altına satıp boşuna zarar etmek istemiyorum zira. Bir kişi 28.500 teklif etti; ama bana çok düşük geldi.
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
28.500 aracın için gercekten iyi bir fiyat piyasa cok hızlı düşüyor 2006 1.6 hdı excutive 24 bine satıldı ona göre pay cıkar aracın için saygılar..
Düzenleyen Orhan - 18 Şubat 2010 Saat 13:35 |
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
28.500 e verme. bırak kapında yatsın ama o fiyat dusuk. 30 dan aşagıya sakın verme.
|
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot piyasası biraz dalgalanmalıdır.Bu zararlara alışkın olmak gerek.Benim tahminime göre de 29-30 civarı bir fiyat etmektedir.Zararı daha aza indirmek için takas seçeneği kullanarak aracınızı değiştirebilirsiniz.
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Bence fiyat iyi hocam 29 lira idealdir. ikinci el piyasası suanda cok hareketli umarım gonlune gore olur....
|
|
![]() |
|
Zarar etmemek için için takas seçeneğini ben de düşündüm ama takaslayacak özellikte araç da bulamadım istediğim gibi...
Kafama takılan bir diğer konu ise araç satmak için iyi bir zaman mı şimdi yoksa Baharı beklemek daha mı mantıklıdır? Acil paraya ihtiyacım yok şimdilik, en azından bir süre. Beklemek mi iyidir, yoksa beklersem daha mı fazla zarar ederim?
|
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaman olarak fazla oynayacağını sanmıyorum.Ancak muayenesine,sigortasına,acil değişim gerektiren bir parçası gibi size masraf açacak bir durumu yoksa nisan-mayıs ayına kadar beklenebilir.
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
28-29 arası müşteriye bırak derim 29 de 28 e kadar pazarlık payı diye düşün 29 üstüne beklersin tok satıcı isen :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
30 dan aşagıya vermeyin..
|
|
![]() |
|
Magina ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
2 gün önce babamın iş arkadası 1.6 hdi executive 88binde boyasız kazasız 407 sini (ekranı sizinki gibi cok renkli değil ve maun kaplaması yok sunroof yok,onun haricinde bildigimiz executive) 32.250 ye sattı,ben olsam 30 dan aşşagıya kesinlikle vermezdim
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
aslanlarımızın değerini düşürmeyelim arkadaşlar,
son fiyat 30 olmalı bence,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
Az da olsa bir mutabakata doğru gidiyoruz sanırım:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |