![]() |
|
Koltuk gıcırtısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Olmaz. Zarar vermez. Heryere sıkın.
|
||
![]() |
||
|
Dün akşam iş çıkışı Kızılay'da bir hırdavatçıdan aldım genel amaçlı spreyi; umarım doğrusunu vermiştir.
Arabadan çıtırtı-tıkırtı Allah ne verdiyse ses geliyor; çıtırtılar emindeğilim ama sanırım kapı içlerindeki maun çıtalar ve kapı açma kolundaki plastiğin sürtünmesinden falan geliyor gibi; spreyi bunların bağlantı noktalarına falan da sıkmayı planlıyorum, bir zararı olmaz değil mi?
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
ses gelmeyen pejoya pejo demem |
||
![]() |
||
Çağdaş ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Ben KOÇTAŞ'dan bugün aldım ilk fırsatta deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı?
Yapı marketlerin hepsinde var, koçtaş, bauhaus, praktiker
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
oto malzemecilerinin çoğunda var şaşmazada cancan var mesela alayını bulabilirsin daha gitmeden iskitlerde var ivedikte ostimde var var ... hatta ve hatta benzinliklerin bitçoğunda bile var ...
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
|
WD-40 genel amaçlı sprey sipariş ettim; akşam bir baktım faturayı WD-40 pas sökücü diye kesmişler internette; mesaj attım; ellerinde yokmuş sprey, onun için diğerini yolluyorlarmış. Genel amaçlı spreyi Ankara'da nereden bulabilirim?
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
halletmene sevindim sonucu buradan bildir merak ettim şimdi geçecekmi gıcırtı :) bende 5-6 şişe alacam o zaman bir pazarı böyle yerim :)
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
|
WD-40 siparişini az önce verdim, haftasonu deneyeceğim umarım.
Artık tüm sesleri dinler oldum, dinledikçe yeni birşey çıkıyor, takıntı oldu... Kasis ve çukurlarda başka yerlerden de tıkırtı ve gıcırtı geliyor... İşimiz uzun...
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
sarı lacivert olan kutuyu al. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
sdurmus61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sdurmus61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim 407 dede sunrofun açma kapama düğmesinin olduğu yerden gıcırtı geliyor tutunca olmuyor ama hızlanıncaya kadar oluyor hızlanınca kesiyor orası süngerimsi yapıda ne yapılabilir |
||
sdurmus61
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Heryerde kullanabilirsiniz. Sıkıntı yaratmaz.
|
||
![]() |
||
Çağdaş ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Özellikle sürücü koltuğundan ve kapısından kasislerde aşırı gıcırtı sesi geliyor.
"sorunadam" bahsedilenleri denedin mi? ses kesildi mi?
Bende ona göre kullanayım....
|
||
![]() |
||
|
Yanıt için teşekkürler. Birkaç gün içinde alacağım sanırım; aldıktan sonra koltuğun alt kısmına doğru erişebildiğim her yere sıkmayı düşünüyorum; sıkıntı yaratırmı?
Bir de bu spreyi diğer gıcırtı ya da tıkırtı vs ses yapan her yere ve zemine uygulayabiliyor muyuz? Plastik, metal, ahşap olması fark ediyor mu acaba?
|
||
![]() |
||
|
İkiside sorununuzu çözecektir ama genel amaçlı olanı kullanırsanız yağlamayıda yapar. Uzun süreli pasa, kire karşı da korur.
|
||
![]() |
||
|
WD 40'ı deneyeceğim sanırım; internette araştırdım biraz, iki farklı ürün var; biri genel amaçlı sprey diyor diğeri çok amaçlı pas sökücü. Hangisini almam gerekiyor?
|
||
![]() |
||
|
Öneriler için teşekkür ederim; bu işi kendim yapamam gibi geliyor bana; bu nedenle Ankara'da bu işi yapabilecek bir yer tavsiyesi çok iyi olur. Kurtarın bei bu illetten, kafayı yemem yakın... |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
DW 40 veya philips kırmızı
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
wd 40 ı şiddetle öneririm en ufak gıcırtı dahi olmaz
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |