Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >207
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ragnarok Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ragnarok Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?
    Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 21:48
Arkadaşlar bildiğiniz gibi eski 206XS aracımı sattım. Yerine 207 dizel bakarken sahibinden de bu araca rastladım ve sizin fikirlerinizi de almak istiyorum. Sanırım yine 206 ya dönücem ama 2007 veya 2008 olsun istiyorum. (Sedan hariç.)
Önce bir kaç sorum var.
Dizel 206 ya hiç binmedim acaba motor sesi nasıldır? Benzinli eski aracımla kıyaslarsam?
Sizce bu araca maksimum kaç para verilir?
Bir de bu araca 195/50/16 lastik takarsam nasıl sonuç alırım? Motorda çekmeme gibi bir problem yaşar mıyım?

http://www.sahibinden.com/peugeot_206_fever_1_4_hdi-27WQQaXQQ20225340WQQpXQQdisplayitem

Düzenleyen Ragnarok - 16 Şubat 2010 Saat 21:49
Buğra
Yukarı Dön
vbmaster Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vbmaster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 21:54
öncelikle sahibinden .com dan araba alırken galerileri es geç bir derim. bu aracın motor sesi kişiye göre değişir bence bana sorarsan çok ama kulanan başka birisi çok az der zira dizel araca alışkınlık meselesi bence. galeri olmasa bu araç 1000 1500 azına bulunur ya da aynı fiyata daha az km olan bir tane .bence sabırla araştırmak lasım. lastik ebadı hakkında bilgim fazla yok ama sanki olmaz gibi bilen arkadaş cevaplarsa bende aydınlanmış olurum. alırsan hayırlı günlerde kullanmanı dilerim ...
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)
Yukarı Dön
emredeniz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emredeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 21:56
merabalar..206+ benzinli kullanıyorum işyerindede bi abimizin dizel 206 sı var arasında çok fark var ses konusunda..2 senelik arabada 71000 km bence çok..o abimizin araba sı 83000 de 2004 model..o da 15000 e veriyor öle diim ben sen ona göre bi kıyaslama yap kafanda..ii geceler..

Saygılar.. :))
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985
Yukarı Dön
MirakGTI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MirakGTI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 21:57
hayırlısı olsun aracını satmışsın.
ben 3 sene 206 hdi kullandım. Motor sesi o kadar fazla gelmez. Keçeyi kaldırmadığın sürede tabiki.
Benzinli ile kıyaslarsan fark çıkar meydana..
Belki sahibinden bulursan (galeri olmayacak) 1-2 bin lira daha ucuza alabilirsin. Tabiki km de önemli hdi araçlarda. Az km yapan hdi bulursan iyi olur.
ben 205 45 16 takmış idim kalkışda biraz kasılıyordu fakat görünüş için değerdi. İdeal olarak 15 inç jant koymanı öneririm.
Yukarı Dön
Ragnarok Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ragnarok Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 22:26
Arkadaşlar biraz daha yorum gelecektir ama sanırım genel kanı aracın uygun olmadığı yönünde. Ses konusunda karar vermem için çevreden bir 206HDI bulup birkaç tur atmam gerekecek sanırım. Yolllarda cok var ama içinden gelen sesi algılamak mümkün değil. Fiyat konusunda daha ucuza bulursun diyorsanız araştırmaya devam edicem. Teşekkürler.
Buğra
Yukarı Dön
Murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 22:29
Benzinli araca alıştıysan motor sesi seni rahatsız edebilir.
Ama cebini düşünüyorsan dizelden şaşma derim.
bende de 206 dizel var yakıt olarak çok memnunum 1 depo şehir içi 800km  garanti.
motor sesi içinse devamlı müzik dinliyorumGülme

Yalnız kendi fikrim bu paraya bu aracı almam.

Düzenleyen Murat - 16 Şubat 2010 Saat 22:30
Yukarı Dön
Ragnarok Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ragnarok Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 22:30
Orjinalini yazan: MiRaK MiRaK Yazdı:

hayırlısı olsun aracını satmışsın.
ben 3 sene 206 hdi kullandım. Motor sesi o kadar fazla gelmez. Keçeyi kaldırmadığın sürede tabiki.
Benzinli ile kıyaslarsan fark çıkar meydana..
Belki sahibinden bulursan (galeri olmayacak) 1-2 bin lira daha ucuza alabilirsin. Tabiki km de önemli hdi araçlarda. Az km yapan hdi bulursan iyi olur.
ben 205 45 16 takmış idim kalkışda biraz kasılıyordu fakat görünüş için değerdi. İdeal olarak 15 inç jant koymanı öneririm.

Mirak aracı satalı neredeyse 1 ay olucak foruma da yazmıştım aracım satıldı diye ama gözünden kaçmıs demek ki Gülme
Ses konusunda keçeyi kaldırmak yerine daha da kalınlaştırabilirim bile. Fakat lastik konusunda takıldım. Kalkış pek önemli değil aracı performanslı kullanan biri değilim. Ama düz yolda veya yokuşta çekişi etkiler mi yakıt sarfiyatı coşar mı diye sormuştum. Uzun yolda problem cıkmasında.
Buğra
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 22:32
Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

öncelikle sahibinden .com dan araba alırken galerileri es geç bir derim. bu aracın motor sesi kişiye göre değişir bence bana sorarsan çok ama kulanan başka birisi çok az der zira dizel araca alışkınlık meselesi bence. galeri olmasa bu araç 1000 1500 azına bulunur ya da aynı fiyata daha az km olan bir tane .bence sabırla araştırmak lasım. lastik ebadı hakkında bilgim fazla yok ama sanki olmaz gibi bilen arkadaş cevaplarsa bende aydınlanmış olurum. alırsan hayırlı günlerde kullanmanı dilerim ...
Thumbs Up evet galeriden oldugu için fiyat fazla makulleri bulunabilir km düşük olsun hdi la son derece rahat edersiniz biraz motor sesi olabilir ama değer
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
cerci07 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cerci07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 22:35
yaptigi km ye gore fiyat cok yuksek 
Yukarı Dön
Ragnarok Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ragnarok Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 22:36
Orjinalini yazan: Murat Murat Yazdı:

Benzinli araca alıştıysan motor sesi seni rahatsız edebilir.
Ama cebini düşünüyorsan dizelden şaşma derim.
bende de 206 dizel var yakıt olarak çok memnunum 1 depo şehir içi 800km  garanti.
motor sesi içinse devamlı müzik dinliyorumGülme

Yalnız kendi fikrim bu paraya bu aracı almam.

Bu güne kadar hiç dizel kullanmadım. Sadece geçen ay arkadaşımın aldığı 2010 model 308 dizele bindim ve ses beni bayağı rahatsız etti. O nedenle sesi nasıldır diye soruyorum. 308 rahatsız ettiyse 206 da ne olur acaba?

Zaten fiyat konusunda foruma danışmadan araba almayı düsünmüyorum. Son arabamı biraz pahalıya almıştım tekrar aynı hataya düşmek istemiyorum.

Düzenleyen Ragnarok - 16 Şubat 2010 Saat 22:37
Buğra
Yukarı Dön
Murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 22:52
308 bile sana fazla geldiyse hiç 206 ya yanaşma derim. 308 in yanında aslan gibi kükrer tabiri caizse.
Ama ekonomik olarak tavsiye ederim.
Ya aslında şöyle bişey var, artık herkes dizele biniyor. boşver ses yapsın, zamanla kulağın alışıyor.
Benzinliğin yolunu unutursun.
Dizel almanı tavsiye ederim açıkçası.
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 23:00
206 piyasasını bilemem ama o Hyundai bayisinde çalışan bi satış temsilcisini tanıyorum. son pazarlığını yap, ondan sonra bi depo benzin parası da ben koparıyım, eğer araç hoşuna gittiyse...
Hadi, 1981, İstanbul
Yukarı Dön
Ragnarok Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ragnarok Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 23:09

308 bile sana fazla geldiyse hiç 206 ya yanaşma derim. 308 in yanında aslan gibi kükrer tabiri caizse.
Ya aslında şöyle bişey var, artık herkes dizele biniyor. boşver ses yapsın, zamanla kulağın alışıyor.

Açık konuşmak gerekirse sesli de olsa dizel almayı ciddi olarak düsünüyorum.
Buğra
Yukarı Dön
Ragnarok Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ragnarok Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 23:12
Orjinalini yazan: h_307 h_307 Yazdı:

206 piyasasını bilemem ama o Hyundai bayisinde çalışan bi satış temsilcisini tanıyorum. son pazarlığını yap, ondan sonra bi depo benzin parası da ben koparıyım, eğer araç hoşuna gittiyse...

Hadi çok teşekkür ederim ama yukarıda ki yorumları okuduysan genel olarak almamam yönünde. Yinede biraz düşüneyim bu arada başka araçlara da bakayım.

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Buğra
Yukarı Dön
SahinGün Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SahinGün Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 23:33

km goz onunde bulundurulursa bence fiyat biraz yüksek...

Yukarı Dön
Murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2010 Saat 08:14
Orjinalini yazan: Ragnarok Ragnarok Yazdı:

Açık konuşmak gerekirse sesli de olsa dizel almayı ciddi olarak düsünüyorum.

Thumbs Up
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2010 Saat 09:09
Km.de fiyatta yüksek.Ama galerileri biliosundur fiyatta esneme payları oldukça geniş.Bence orayla sıkı bi pazarlık yapıp yedekte tut sonra piyasada kafan yatan bulamazsan değerlendirirsin.

Ses olayına gelince arkadaşların dediği gibi dizelin homurdandığı muhakkak ama artık devir ekonomi devri ve pompacıyla akraba olacak kadar çok görüşen arkadaşlarımdan sonra benzinliğin yolunu unutmak o sesi birazda olsa bastırıyor benim için :)

Lastikte bende aracımı 17"jant ile kullandım kalkışta zorluyor doğru ama yokuş veya çekişte sorunum pek olmadı çünkü chip ile tork artışı sağlamıştık :) yani o araçta gözle görülür bayılma yaşarsın.zaten herşeyden önce 16 ve 17 de uzun süreli kullanımlarda arka torsiyon yiyeceği garanti.çünkü lastiğin çapı geniş olduğundan kasis veya çıkurlarda amortisör görevini tam olarak yapamayarak yaylanamıo ve torsiyon bilyalarını dağıtıyor bende olduğu gibi.tavsiyem orjinalinden şaşmaman 14 veya 15 kullanman.

A3

Yukarı Dön
BurçUMUL Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BurçUMUL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2010 Saat 10:17
Tek söyliyeceğim , galerilerden uzak dur . Gerçek sahibinden 1,5-2 bin TL ye daha ucuz alırsın . 
Forever young by my gti
Yukarı Dön
Ragnarok Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ragnarok Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2010 Saat 11:11
Tavsiyeleriniz için tesekkürler. Simdilik sadece favorilere ekledim. Eğer kafama yatan başka bir araç bulamazsam gidip sıkı bir pazarlık yapıcam. Makul bir fiyata inerlerse buraya da yazıp fikirlerinizi alırım.
Buğra
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 818 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 184 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3546 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49178 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 463 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 277 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 497 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 84 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4350 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1712 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 971 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 762 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1746 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28739 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3662 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26033 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2489 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 233 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 1985 2 wolkan35
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English