![]() |
|
Mat siyah modifiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 11:39 |
mat siyah çok şekil olmuş
Düzenleyen shamed - 16 Şubat 2010 Saat 11:43 |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerden buluyorsun samet böyle ilanları
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mat siyah her arabaya yakışır. Satarken ne yaparım düsüncesi olmasa direkt aracımı mat siyaha boyatırdım. (Tabi daha alamadım yenisini.)
|
|
Buğra
|
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
walla arabaya yakışıyo yakışmasına fakat temizliği çok dert. ben aracımın sadece tawanını mat yaptım. inan tawanıyla bile uğraşılmıyo. değil aracın tümüyle nasıl uğraşcan. bence gereksiz.
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
106 LARIN içinden geçiyor demiş :)
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
bence hepsi mat siyah olan araç hiç hoş durmuyor. ama sadece ön kaput veya sadece tavan yapılabilir.
ayrıca mat siyahın modası geçti. yerine karbon geldi. karbon folyo daha revaşta. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
araştırıyorum buluyorum zor olmuyor ama adam 131 i mustang hesabı yapmış beğendim
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
balıkesirde bu arabayı gormustum yakındanda baktım inanın adam cok emek harcamıs zewk meselesi bu ya =) |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
enteresan dedğin gibi zevk meselesi ..
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arabada yapacagım son sey bu olurdu..bu ne bole ıykk
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
bende önceden bisikletimi mat siyaha boyatmıştım |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
güneste boyası yanmış arabaya benziyor..
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
eşşeğe altın semer koy gene eşşek=)
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |