![]() |
|
Sevgililer Günü mü ? O da Ne :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2010 Saat 12:01 |
![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlız birey, Güçlü bireydir..
Düzenleyen hasimayaz - 14 Şubat 2010 Saat 12:09 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
14 Şubat hayal ürünüdür ! tek gerçek GALATASARAY türübünüdür...
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
varda ne oluyor baş belasından
![]() |
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
14 şubatta sevgiliniz olmasın daha iyi , boşa yapılan bir sürü masraf,
evlenmeden önce sevgililer gününe yakın ayrılırdım hatunlardan hep :))))
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
şuan tek aşkım fenerbahçe
![]() |
|
![]() |
|
Senden başka bir sevdada qülmedi ki bu yüzümüz.. Kutlu olsun Cimbombomum Bugün Sevgililer Günümüz !.. ♥ ♥
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
ßenim tek aşkım Pug |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
ocelot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
bunları yapabilirler :)
|
|
2002 307 XT 1.6 & BMD lpg
|
|
![]() |
|
ocelot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() |
|
2002 307 XT 1.6 & BMD lpg
|
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Tamamen ticari amaç için çıkırılmış,insanı gizliden gizliye zorunlu kılan ve hediye alan kişininde saçmalığını kavradı bir olaydır.(bence)
|
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Bugün sevgilimle beraberdim...Hem de 5 saat yanından hiç ayrılmadım...Kosla halı şampuanıyla halıflexleri sildim..Koltukları sildim,tavanı sildim..Civata aralarına varıncaya kadar temizledim..Bi de partlatıcıyla içini parlattım,bide parfüm sıktım..miss gibi oldu aşkımm..:))
|
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
![]() |
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Sayın Emrah 7 yıldır düzenli GFB deyim yılda minimum 8-9 maça giderim bu besteyi yıllardır biz söylüyoruz Sevgililer günü hayal ürünüdür , bizim yerimiz Fener Tribünü..
|
|
![]() |
|
Melih-Fit ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
benim için güzeldi valla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |