![]() |
|
Kalorifer sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2010 Saat 00:36 |
hayırlı geceler arkadaşlar bir saat önce aracımla küçük bir çukura düştüm ve darbe sensörü devreye girdi araç stop etti darbe sensörüne bastım araç çalıştı fakat kalorifer çalışmıyor sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım
klimayı kaloriferi açınca ekranda herşey çalışıyor fakat üfleme yok kalorifer fanı çalışmıyor anladığım kadarıyla bilgisi olan arkadaş varsa yardım rica ediyorum...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz pedalının üstünde bir motor var elektriği oradan alıyor olabilir fişi çıkmış olabilir gibi geldi soketinden darbe sensörü efsane kırmızı düğme kolay kolay kullanılacak bişi değil sağlam çukurmuş :) janta da baktır bir derim o darbeden sonra geçmiş olsun ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Eyvallah ust teşekkür ederim bi kontrol edeceğim valla çok da büyük bi çukur değildi ama araç full çakılıydı 5 kişi 3 de çocuk vardı sanırım o biraz sertleştirdi olayı jantlara lastiklere kendim baktım gece el feneri yardımıyla bişey göremedim ama dediğin gibi baktırmakta fayda var tekrar teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Öncelikle Gecmis Olsun..Darbe Sensörü Haa Zamanında Millet Cok Kurtarıcı Parası Verdi.Sanayide Müşterilere Anlatana Kadar Canımız Cıkıodu:D:D:D
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar haşim usta gerçekten çok faydalı bilgiler emeklerinize sağlık biraz kurcaladım çalıştı fakat dün akşam yine çalışmıyordu anladığım kadarıyla ya kömürlerde bir sorun var yada elektrik gelmiyor vaktim olduğu bir ara çalışmadığı zaman voltaj gelip gelmediğini ölçeceğim ona göre bakarız artık...
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |