![]() |
|
Sevgililer Günü mü ? O da Ne :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2010 Saat 12:01 |
![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlız birey, Güçlü bireydir..
Düzenleyen hasimayaz - 14 Şubat 2010 Saat 12:09 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
14 Şubat hayal ürünüdür ! tek gerçek GALATASARAY türübünüdür...
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
varda ne oluyor baş belasından
![]() |
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
14 şubatta sevgiliniz olmasın daha iyi , boşa yapılan bir sürü masraf,
evlenmeden önce sevgililer gününe yakın ayrılırdım hatunlardan hep :))))
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
şuan tek aşkım fenerbahçe
![]() |
|
![]() |
|
Senden başka bir sevdada qülmedi ki bu yüzümüz.. Kutlu olsun Cimbombomum Bugün Sevgililer Günümüz !.. ♥ ♥
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
ßenim tek aşkım Pug |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
ocelot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
bunları yapabilirler :)
|
|
2002 307 XT 1.6 & BMD lpg
|
|
![]() |
|
ocelot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() |
|
2002 307 XT 1.6 & BMD lpg
|
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Tamamen ticari amaç için çıkırılmış,insanı gizliden gizliye zorunlu kılan ve hediye alan kişininde saçmalığını kavradı bir olaydır.(bence)
|
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Bugün sevgilimle beraberdim...Hem de 5 saat yanından hiç ayrılmadım...Kosla halı şampuanıyla halıflexleri sildim..Koltukları sildim,tavanı sildim..Civata aralarına varıncaya kadar temizledim..Bi de partlatıcıyla içini parlattım,bide parfüm sıktım..miss gibi oldu aşkımm..:))
|
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
![]() |
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Sayın Emrah 7 yıldır düzenli GFB deyim yılda minimum 8-9 maça giderim bu besteyi yıllardır biz söylüyoruz Sevgililer günü hayal ürünüdür , bizim yerimiz Fener Tribünü..
|
|
![]() |
|
Melih-Fit ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
benim için güzeldi valla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |