![]() |
|
Küçük sticker yapılsa??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla ben şöyle düşünüyorum..arkadaki çok büyük ve çük dikkat çekiyor..yani polis ona takılıp çevirse bazı araçlarda sorun olabilir diye düşündüğüm için böle bişi söledim..benim arabam boş hiçbişi yok :)) ama olanlarda sorun olabilir..şöle küçük yaptırsak hemde daha orjinal olur diye düşünüyorum..
Saygılar.. :)) |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yada kapı aynalarının hemen altına uyacak küçüklükte olabilir
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boyle bır calısma olablır evet . genelde cam ustu oldugu ıcın yogunluk onlarda
|
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar ii geceler..aklıma geldide bu plakalarımızın altında araba yı aldığımız galerinin yada gittiğimiz servisin isimleri yazıyor ya..camın arkasında kocaman sticker yapıştıracağımıza(tabiki onu yapmak isteyenler onu yaparda) oraya ufak bi sticker yaptırıp yazsak güzel olmazmı??
Anlattığım yeri tam çıkaramayanlar benim arabadaki plakaya bakarlarsa orada abc yazan yere demek istiyorum..yorumlarınızı bekliyorum..arabanın fotoları sitenin 2. 206 + ı konusunda vardır..Bknz :)) Saygılar.. :)) |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |