![]() |
|
Cam buğu yapıyorsa artık sorun değil! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2010 Saat 21:06 |
Cam buğu yapıyorsa artık sorun değil!
Otomotiv ürünleri satan mağazalardaki ürünlere para vermenize gerek yok! Çözümü çok kolay BURAK TAŞÇI - HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ Kış günlerinde aracın içinin sıcak dışarının soğuk olmasından dolayı otomobilin camlarında buğu oluşuyor. Camda oluşan buğu aracın güvenli kullanılmasını engelliyor. Hatta gece oluşan buğu kaçınılmaz kazalara neden olabiliyor. Bu buğuyu yok etmek için birçok kimyasal madde kullanılarak buğunun önlenmesi çalışılıyor. Ancak bu sorunu para vermeden çözebilirsiniz. Tüy bırakmayan herhangi bir bezi evinizdeki sabunla ile su yardımıyla iyice sabunlayın. Ardından ıslanan bezi hafif nemli kalacak şekilde sıkın. Bu bezi kış aylarında aracınızdan eksik etmeyin. Araca bindiğinizde buğulanan camlara bezi sürerseniz uzun süre camlarda buğu olmayacaktır. Bu sayede hem cebinizi korumuş olursunuz hem de güvenli sürüş imkanına kavuşmuş olursunuz. |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rifat geçen bi taksiye bindim başkan..adam basıyo küfürü cam tamamen bembeyaz olmuş.. :) bu taksici amcamda duymuş bunu..basmış sabunu cama..cam bembeyazdı bişi görünmüodu :)) çok dökünce ters etki yapıo haa. :)
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Hahaha oda abartmış o zaman olayı Emre , yani utanmasa arabayı sabunlu suya sokup çıkartacakmış , :))))
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu arada aracının yakıt tüketimi nasıl ? hiç değerlendirme fırsatın oldu mu ?
|
|
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
yani hiç depoyu fulleyip 100 km muhabbetını yapamadım rıfat ama sanırım suanda 400 yakıo km de..
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
nasıl yani 400 yakıo :)
|
|
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
gokhan km si 400 ü buluyor sanırım..ilk 5000 e kadar böle olur sanırım..tam bi bilgim yok ama :))inşaalah 10000 e kadar bole yakmaz :)
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
:) Dizel Dizel Dizel sen çok yaşa :)))
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
senin ki ne alemde rıfat? :D
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Şu an 5500 km , bir depo ile uzun yolda 5 kişi full bagaj 1200 km civarında yaptım fazlası var eksiği yok , şehir içinde kullanıma bağlı az yada çok , ben çokuna bile razıyım. Şimdilik hayat güzel :)
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
babacım sen ii km yapmışsın ben şehir içi yakanı söledim..şehirdışına hiç gitmedim..daha 550 km deyim ben. :) bi 5000 i görsek düşer ozamana heralde..ama dizel tartışılmaz zaten..biz az kullanıyruz diye benzinli aldık bakalım hayırlısı :))
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
aboo yandık :) 10000 den sonra kaça düşer tahmini onur?
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
düşse düşse 250 falan olur..
![]() 90 tl 600 yapıyorum(590 falan) 90 tl 350-400 arasıda sen yaparsın motor kendını bulunca |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Geçen minibüse bindim baktım adam önünü zor görüyor buğudan.2 dk. beklerseniz arkadadan sabun alıcam dedi.Bende kafası falan güzel zannettim :) Sonra bildiğimiz prili beze sürdü ardından cama :) Buğu falan kalmadı.Tabii ben o sırada şaşkınlık içersindeydim :)
|
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |