![]() |
|
PoLen filtresi Nerede Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2010 Saat 19:13 |
||
106 xr acaba bu araçlarda polen filtresi varmı? aracın neresinde bulunuyor yardımcı olursanız sevinirim
Düzenleyen HakanGokdemir - 11 Şubat 2010 Saat 10:02 |
|||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sadece klima varsa, polen filtresi vardır. yerini bilmiyorum.
|
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
||
klima varda nerde olduğunu bulamadım numunesini alıp ona göre alıcam çünkü hadi abi
Düzenleyen shamed - 10 Şubat 2010 Saat 19:21 |
|||
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Filtre yok yaw.. Dandik bi sünger var, yolcu tarafı, kaput altında sağ sileceğin hemen altında, siyah bir kapağı var.. Zaten bir işe yaradığıda görülmemiştir.
|
|||
![]() |
|||
||
hmm anladım haşim abi bu kaloriferin daha iyi üflemesi için temizlenmesi yada değişmesi gerekiyor diye biliyorum daha önceki araçlarda içerde bazen koku oluyordu.Onu değiştirince düzeliyordu tşk ederim bi kontrol ettireyim o zaman o sölediğin süngeri
|
|||
|||
![]() |
|||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
||
polen filtresinin bende bi işe yaradığını sanmıyorum.
|
|||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
106 larda çok salak bir sünger koymuşlar.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
ben cıkartımda kap karaydı :D |
|||
![]() |
|||
atillahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillahan
||
abi benim arabada yapıo o kokuyu..rampada zorlanınca yada hızlı giderken pis bi koku oluo içerde...polen filtresi olabilirmi...
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
106 dan bahsediyoruz.. 206 ve 307 lerde büyükce bir filtre var..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
yeni filtre taktığın zaman üstüne bolca koku sür..
|
|||
![]() |
|||
||
yani şimdi 106 larda polen filtresi war mı değiştirilebilir mi?yani çünkü parçacılara sordum fiyatı 10-15 tL bişi.Haşim abiden cewabı bekliyoruz polen filtresi war değiştirilebilir mi?
|
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
değişir tabiki, ama mucize gerçekleşmez
|
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |