|
devir saati alacam yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tamer_genc
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tamer_genc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2010 Saat 09:04 |
Arkadalar hepinize hayırlı haftalar,
aracıma (98 moel 106) devir saati alacam biliyorsunuz 106larda devir ve hararet göstergesi yok. aşağıda linkteki 4 özellikli saati almayı düşünüyorum daha ucuzunu buldum yaklaşık 125 lira.
Sizlerden tavsiye almak isterim bu tip saat kullanan varmı veya tavsiye edebileceğiz başka devir saatleri varmı.
İlginize tşk ederim.
|
|
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Aynı devir saatinden bende düşünüyordum bir ara fakat vazgeçtim kimse memnun değil bu arada aynı saati ben sahibinden de 80-100 arası bulmuştum. Birde site üyelerimizden "Shamed" in bir ilanı vardı devir saati ile ilgili.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
by_sertan
2. Vites 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
Sana tawsiyem bunu almadan önce nerde monte ettireceğini bul. çok zahmetli we riskli bir iş. dewir saatleri bir çok araçta süs olarak sadece ışıkları yanar. eğer full mod bağlattırcaksan iyi bir elektrik ustası bulman lazım. yoksa fazlasıyla elektriksel sorun yaşarsın. arkadaşımdan biliyorum 106 gti wardı. bu işlemi yaptırdıktan sonra her gün bir elektrik modül problemi çekti. yok cam modülü, yok dikiz modülü, yok sanroof yok far yok beyin. iyi araştır
|
|
FTH
MODERATOR Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
birebir ölçüm yapmıyor bu bir gerçek bende tekli var menumum 1 2 hafta sonra 2 pod taktırıcam vakum ve hararet için
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
walla birebir ölçüm yapabilmesi için iyi bir usta olması lazım öle köşebaşı elektirikçiye gidersen işin zor ama iyi bir marka alırsan alabilirsin Düzenleyen shamed - 10 Şubat 2010 Saat 19:14 |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |