![]() |
|
106 Alacağım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 Saat 13:26 |
Arkadaşlar geçen günlerde 306 sevdasıyla başladığım araba satın alma maceram sizlerin de tavsiyesiyle 106 ya kaydı. Bu araca da çok ısındım ama kafamı karıştıran hala birçok şey var. Örneğin rolanti ve devir sorunu araçta kronik bir sorun sanırım. Diğer kronik arızaları nelerdir acaba? Ve bu arızalar çok masraflı mı oluyor? Ankarada olduğum için çıkma parça falan bulmakta çok sorun yaşamam ama yine de sonra pişman olurum diye korkuyorum. Yani davulun sesi uzaktan mı güzel geliyor acaba :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot efemiz var çıkma parçada sorun yaşamazsın bu arabalar eski araba sonuçta ama parçasını aradığın zaman bulursun.
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
106 ya bakarsan bağ bakmazsan dağ olur forumda 106 kullanan arkadaşlar var ben kendım tamirci olduğum halde 106 gti a biniyordum sattım ve yıne topluyorum şuan 5. 106 ım olucak bana ahım şahım bi masraf açmış değil en azından şuan bindiğin partner kadar masraf açmıyor
|
|
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
efe doğru söylemiş 106 ya bakarsan bağ bakmassan dağ olur. bende 1.5 senedir gti kullanıcısıyım. bir motor yeniledim o kadar şimdi sorunsuz olarak biniyorum hatta çıkarmıyorum garajımdan..
sıkıntın olursa zaten efe yardımcı olur
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
bir seneyi gecti bir gram masraf etmedim.titiz olursan rahat olursun.herzamanda parcasını bulabilecegin bir arac..düzgün bir 106 alırsan bagdaki uzumleri doya doya yersin :D:D
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |