![]() |
|
307 Klima |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ocal24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2010 Saat 00:02 |
Merhaba arkadaşlar benim aracım 307 conford hdi manuel klima var acaba bu klıma panelini dijital ile degiştirsem araç otomatik klima olumu |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet olur tabiki. ama 1000 TL civarı masraf edersin.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
olmaz.
sadece panel değiştirmekle olmuyor . işi çok uzun.
tesadüf ki 10 dakika önce başka foruma yazmıştım. aynı konu idi.
yazdıklarımı kopyalıyorum.
otomatik klimada fan hızını , hava yönünü , hava sıcaklığını düğmeye basarak değiştiriyoruz.
dolayısı ile bu değişkenleri sağlayan parçalar elektronik. manuel klimada ise bu işlemler telle ya da mandal tarzı şeylerle yapılıyor. örnek vermek gerekirse siz musluğu elinizle çevirerek açıyorsunuz. oysaki otomatikte düğmeye basarak açıyorsunuz. sadece düğme değil musluğunda elektronik olması gerekiyor. ayrıca örnek olarak manuel klimada sadece 22.5 °C üfle demekle yetinmek zorundasınız. halbuki otomatik klimada bunun haricinde aracın içi 22.5°C olsun deme şansınız var. bu 2 olay birbirinden farklı. yani manuelde sadece üflemeden kontrol yapılmasına karşın , otomatikte dönüştende kontrol yapılabiliyor. bunu yapabilmesi için aracın çeşitli bölgelerinde hava sıcaklık sensörü bulunmakta. bu sensörlerinde temini ve kablolanması gerekmekte. konu dışı ama demin bahsettiğin yerde ayrıca citroen C4'ün çift bölgeli klima kontol panelini de gördüm.
(307 premium kliması) fiyatı 100 TL |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
her ne kadar zor ve masraflı olsa da mümkün gibi görünüyor. değil mi?
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
ocal24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
ben bu paneli söktüm hiç tel musluk v.s göremedim sadece bir soket var ve internettende baktım dijital paneldede sadece soket var o yüzden konuyu daha iyi bilen arkadaşlara danışmak istedim verdiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
musluk tabiki yok.
ben örnek verdim arkadaşım.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |