![]() |
|
Acil Yardım CD CHANGER |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır abi 3 cd de orjınaldı ve çizik yoktu 3une toplam 39 lıra para verdım şaka gbi ya pioner taktırsak goruntu bozuluyor taktırmassak hem ses kotu hemde sureklı bozuluyo
|
|
![]() |
|
taylor 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
bu arada 307 blaupunkt çekme truckları çalıomu..
|
|
307'm benim
|
|
![]() |
|
taylor 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
yiğit kardeş fena bi sıkıntı bu yaa.blaupunkt mu changer..aynı sorun bendede varr.orjinallerde bi sıkıntı yokk.ama evde çektiğim truck ları kesinlikle çalamıyorumm.karbon cd aldım onun için..karbona çektim en yavaş hızda yine olmadı.ne yapcas bilmiyorumm.neromda sıkıntı var die düşünüyorum başka bilgisayardada çekip denicem olmazsa..tamire artık. |
|
307'm benim
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
kutup başını sök tak |
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Arkadaşar abiler bugun uzun yola cıktım hazırlıkları yaptım cd changerın 1 ve 2. gozune cd taktım ve 1. cdyı dınlemeye basladım sonra 2. cd yı dınlemek ıcın tıkladıgımda yol bılgısarayında CD 2LOADING yazdı ancak cd changera baktıfımda 1. cd ıcındeydı cd2 loadıng yazıor sonra 5 ısık yanım sonuyordu aracı durdurdum tekrar calıstırdık baktım gecmedı bırde duzelır diye 3. goze cd taktım ancak sureklı cd2 loadıng yazıyor ve sonra 5 ısıkta yanıp sonuyordu yolculugum boyunca trt fm dınlemek zorunda kaldım acaba bunun cozumu nedır |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |