![]() |
|
İlginç Cam arkası yazılar... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunu komple arabaya yazmak lazım heralde kanka
![]() ![]() ![]() |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Göklerde bi yıldız olsam ilk sana kayardım..
nette görmüştüm :) |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
görüntümüz farklı olabilir lastiklerimiz ince arabamız düşük olabilir ara sıra tamponu sürtsekte çukurlara dikkat ederiz camlarımız siyah egzozumuz baca gibi olabilir motorumuz cigerli filtremiz temiz durabilir kornamız havalı muzigimiz baslı olabilir geçtiğimiz yerleri sallayabiliriz çünkü biz sıradan degiliz sıradan olmayanlar >>HOŞGELDİNİZ<<
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Eskiler tanır...
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Hatalıysam aramızda kalsın...
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hatalıysam yüzyüze görüşelim!
38 plakalı bi kamyonun arkasında yazıyordu
![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
3.) Rampalarin ustasiyim, gözlerinin hastasiyim.
4.) Asiksan vur saza, söförsen bas gaza. 5.) Sen gökyüzünde dogan günes, ben yollarda çilekes. 6.) Yollar gidisime, kizlar durusuma hasta. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
1.) Gonlunde yer yoksa bana guzelim; farketmez ben ayakta da giderim.
2.) Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Eyvallah Sametim..
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bence çok orjinal. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() |
|
![]() |
|
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
nazar etme ne olur, kredi çek senin de olur
bu yazı eski bir renault clio'nun arkasında tüm camı kaplayacak kadar büyük yazıyordu gülmekten az daha kaza yapıyordum.
|
|
![]() |
|
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Headers Koyup Kulaklarımı Patlatsam Yoksa Yan Koyup Arkadanmı Baktırsam
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ilgin için teşekkürler mesaj silindi. |
|
![]() |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Genel ahlaka uygun olmayan yazıların yazılmamasını ve yönetici arkadaşların bu tarz yazılara derhal müdahale etmesini istiyorum lütfen !
Eşimiz, çoluk çocuğumuz da burayı takip ediyor yeri geldiğinde. Rica ediyorum, kendi evinizin içerisinde kullanamayacağınız, örnekleme bile yapamayacağınız cümleleri burada sarf etmeyiniz. Forum kuralları Madde 5'i lütfen tekrar okuyunuz. Teşekkür ederim.. |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
firat.pj34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı firat.pj34
yaralı ördek :d:d
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |