![]() |
|
307 benzin basıncı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ocelot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 09:32 |
Arkadaşlar, dün motor bölümüne gelen benzin hortumunda yapılan ölçüm sonucunda benzin basıncı 2 bar çıktı; ancak basıncın en az 3,25 bar olması gerektiği söylendi. Bu durumda benzin pompasını değiştirtmem gerekir mi? Az önce arabayı çalıştırdım, ilk seferde çalıştı ve tekleme falan yapmadı rölantide. Sizce bu şekilde sorun çıkarır mı? Bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.
|
|
2002 307 XT 1.6 & BMD lpg
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
walla dostum bana kalırsa benzin pompasını değiştirme ne zaman arabanla sorun yaşarsın yani araba nerde tırak orda bırak olursa mecburen değiştirirsin :)
|
|
![]() |
|
ocelot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arabayı aldığımdan beri benzin pompasından çektiğim kadar sıkıntıyı başka hiçbir şeyden çekmedim zaten. şimdi de 270 tl fiyat verdikleri için ben de mecbur kalana dek beklemeyi düşünüyorum dediğin gibi... |
|
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fatih bende çok diyorumda.. laf anlamıyor bu arkadaş.. boşuna dilini yorma ![]() ![]() ![]() Düzenleyen hasimayaz - 27 Ocak 2010 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi iyi diyosun da... bana o lafı söyleyen de Peugeot ustası, ama ben arkadaşlarımın görüşlerini de almak istedim. zaten bir haftadır arabayla ilgili aksilikler üst üste geldi. Benzinden konu açılmışken Ostim'deki Ospet(Total) istasyonundan sakın benzin almayın. Başıma bir sürü iş ve masraf açtığı gibi, en az 30 lt. benzini boşalttırmak zorunda kaldım. Benzinli su koymuşlar arabama...
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |