![]() |
|
1.4 HDI yakıt sarfiyatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2010 Saat 19:12 |
||
tamam kardeşim görüşelim ;)
|
|||
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|||
![]() |
|||
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
emrah kardeş dükkan felan varsa adresini özelime gönder de bi çayını içmeye, iki lafın belini kırmaya gelelim. bakarsın benim arabayada bişeyler yaparız. bide birşeyi anlamadım bu chip olayında hem 20 hp aracın gücü artıyor diyorsunuz hemde yakıt tüketimi düşüyor diyorsunuz. bi terslik yok mu bu işte ?
Düzenleyen ErolSen - 11 Şubat 2010 Saat 17:40 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
benim 110 hp dizel şhir içi 6.4 litre şehir dışı 3.1 litre karışık kullanım 4.6 litre yakıyor
|
|||
![]() |
|||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
benım aracımda var yaklasık 20bın kmdırde kullanıyorum herhangı bır sorun yasamadım her gun kullanıyorum aracımı.... 1 hafta ıcındede EGE TURBO nun eskişehir uygulamacısı olacağım...Gerçekten etkiliyor performansı ve sehır ıcı yakıt tuketımını dusuruyor....sakin kullanımda yakıt dusuyor...gaz pedalının duyarlılığı artıyor performans artısını anında farkedebılıyorsun.... |
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
90 tl 600 km ş.içi..en güncel değerim.dün oldu :)
+20 bg hoş geliyor kulağa ama korkutmuyorda değil hani çip falan.. kullananlardan yorum bekleriz |
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
dostum chip tunıng bayılıgım 1 hafta ıcınde uygulamada olucak...senın aracınada uygulamayı dusunuyorum tabı sen ne dusunuyorsun bılmıorum ama..... bnm aracım 307 1.4 hdi 17 jantları var bıde 20-21krs sehır içi yakıt tüketimi...basmadıgın zaman sakın kullanımda 187yaktıgını bılıyorum 60TL ile 325km yol yapmıstım sehır ıcı sakın kullanımda |
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
:)
satılıktır aynı zamanda kendisi :)
|
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
||
benim araç o kadar az yaksa hiç inmem valla arabadan içinde yatar kalkarım.
|
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
Murat son zamlardan sonra 100 TL mazota yüksek devirli-dur kalklı ist.trafiğinde 650 km yol yaptım 0,15 gibi yakıyorum bende.
biraz chipin etkisi herhalde ama bakımdan sonra seninkide düşecektir.
|
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
||
Hocam aracınız çok yakıyor sanırım.40 lira mazot ile depoyu zorlayarak 275 km gittim. 50 lira mazotla da 305km gittim.15 km daha da giderdi.Bilginize
|
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
sakıncalı olmakla birlikte 300 km yapar yani 50 tl ile..normal sayılır.
|
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
||
şehir içi dur kalk falan normal bence.hergun zam yapıyorlar arabalar ne yapsın?
|
|||
![]() |
|||
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aracım 2004 206hdi 1,4 yeni aldım 50 tl dizel aldım 200 km de ışık yaktı. hava filtresi yağ filtersi mazot filtresi değiştircem bunlardan dolayımı çok yakmıştır. eskişehirdeyim şehir içi trafik dur kalk çok var.
|
|||
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|||
![]() |
|||
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
||
benzın aldıgımda sıfırladım 50 km once ortalama 14 lıtre gorunuyor kmde 50 kurus eder sız nelerden bahsedıyorsunuz ya :)
|
|||
![]() |
|||
||
30 tl ile 200 küsür yapıyorum..150 civarı yakıyor işte km de
|
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Valla birden bu rakama çıkması şaşırttı beni. Bakımı da yakşaltı zaten en iyisi bide bakımını yaptırdıktan sonra bakmak. Sağol Haşim abi bilgiler için. Arabaya zaten haftanın 2 günü ben biniyorum 5 günü devlet biniyor. iyice tırlatacam ![]() |
|||
![]() |
|||
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
||
Haşim abinin de dediği gibi normal geldi banada.
307'nin kasası daha ağır olmasına rağmen sıkıştırmazsam aynı yakıyor neredeyse..
Ama dCi tavsiye ederim 2000 km(ş.içi-dışı)=300 TL
![]() |
|||
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
çokta fazla değil yaw o zaman.. Biraz daha sakin kullan 900 e falan çıkar oda şehir içi için normal.
|
|||
![]() |
|||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Sen sat o arabayı 1.6 110 luk bi dizel alalım sana. ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |