![]() |
|
Zor Bir Seçim Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynı kararsızlıkta ben kalmıştım;)
ilk yay aldım, sonra gti jant sonra yeni tip ön far alıp kararttım, sonra stop. geçen jantları çıkarıp orjinal eskileri taktım araba berbat göründü...
ilk jant derim 15'' gti jantı ya da cc jantı öneririm.
|
||
![]() |
||
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
5 kollu olucak ve 15 inc. ama tabi jant marka model ne olur bilmiyorum.Yukarda koyduğum hitkosei nin jantı hoşuma gidiyor.
|
||
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
güzel model. 5 kapılara 15 lik gti jantıda yakışıyor. benim araçta gti jantı var resimlerine bak istersen.
|
||
![]() |
||
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
|
Gti jantın sıfırı ne kadar? Yada çıkmasını ne kadara bulabilirim?
|
||
|
||
![]() |
||
|
ben 400 e bulmuştum sadece jantı. maslak sanayide çıkmacılardan almıştım.
Düzenleyen berko - 21 Ocak 2010 Saat 14:04 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
|
206 Gti jantları pek hoşuma gitmiyor. 307 lerin 5 kollu jantları güzel. Sizin aracınızın resimlerini nerden görebilirim? |
||
|
||
![]() |
||
|
307 jantı bence hiç yakışmıyor ama zevkler tartışılmaz.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=5458&title=206-hdi-yeni-fotolaryla benim aracın fotoları burda.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
|
Hımm sizin jantlar da fena değilmiş.
|
||
|
||
![]() |
||
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
|
gti jantı gayet güzel dduruyor ama cc jantınıda bak derim
|
||
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
206 RC Jantı Derim...!
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
1.4 dizel araç o jantla yürür mü dersiniz ![]() |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
gsi_club ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
bence cant takmakla baslayabilirsin.yakisir gti canti düsünebilirsin bana sorarsan...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
|
Jant taktırmaya karar verdim de hangisini takarım bilmiyorum.
|
||
|
||
![]() |
||
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|
tabikide jant zaten arabada modifiye jantlardan başlar.
|
||
![]() |
||
GürbüzBAYRAM ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GürbüzBAYRAM
|
Jant jant kesinlikle jant..
|
||
Gürbüz BAYRAM
1980 / Üsküdar / İSTANBUL A Rh+ 206 XR Tabiki FENERBAHÇE!!! “Cehennemde odun bulunmaz, herkes yakacağını kendisi getirir!" |
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |