![]() |
|
yan kapı çıtaları boyanırmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 Saat 02:13 |
|
merhabalar aracımın arka ve ön tampon üzerindeki siyah çıtaları aracın kendi rengine boyattım yan çıtalarıda boyatmak istedim fakat bu çıtalar boyanmaz dediler başka çıtamı ne gerekiyormus boyanabilen onlardan alın boyayalım filan dediler hiç birşey anlamadım bilgisi olan varmı bu konuda? aracım 206 xline 2005 model
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben boyattım 2 sene oldu gayette memnunum öyle bişey yok boyanabilen falan diye.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
iyi üflemişler maşallah
|
||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Olurmu öyle şey ya. Ya işi bilmiyolarmış ya da kandırmışlar.
Çıtalar yerinden sökülüyor. Yalnız biraz dikkatli sökmek lazım tırnaklarını kırmayalım. Sağlıklı ve uzun ömürlü olması için ilk önce zımpara atılması lazım. Daha sonra plastik astar. Kuruduğunda ise gövde rengi boyayla boyanır. Bu kadar. 10 ay oldu boyatalı hiçbir atma yok bende. |
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
aynısını bende yaptırmak istiyorum
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Önceki aracıma kendim yapmıştım, aşağıdaki linkte de yaptığım işlemleri kısaca anlatmıştım.
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
anladım teşekkür ederim en kısa zamanda boyatacagım çirkin duruyor :)
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
çıtalar sökülüyor zaten boyanabilir iyi sallamışlar çıtalarıda boyanırsa çok tatlı durur
|
||
![]() |
||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
|
ben boyattım ama ilac surmedigi icin boyaları atmaya basladı. simdi tekrar boyatıcam.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
önerebileceginiz bir yer varmı peki ?
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Sinan ilaç dediğin şey, Plastik boya astarı.
Ben 15 TL ye almıştım sanayi boyacısından tüpünü.
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
araçla ilgili aklına ne geliypsa boyanır. tabi altına ince zımparasını attıktan sonra. tabiiki ölece üstüne boyarsan tutmaz :)) |
||
![]() |
||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
bende boyattım 1 bucuk yıl oluyor herhangı bır sorun yok İşciliği iyi olan bir yere boyat zımparası ve ilacı önemli çıta boyamalarında
|
||
![]() |
||
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
Hakan artık yenı bir beyaz Angel alma zamanı gelmedı mi? |
||
![]() |
||
Melih-Fit ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
|
bir ilaç kullanılarak boyanır. Gayette güzel olur.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Az kaldı Engin abi, projem şöyle; Bizim Gökhan yaza doğru alacak beyaz 206 ve dolduracak beyaz meleği sonra o askere giderkende ben alacağım ondan uygun fiyata
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
o fikir benimde aklımdan geçti hatta Gökhan'a bahsettim piyasayı pis bozarım haberin olsun Hakan abi :)
|
||
A3
|
||
![]() |
||
suvaliyata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suvaliyata
|
Arkadaşlar merhaba,bende de 2006 307 var, yan çıtaları bir kere boyattım ancak yine attı...Sanıyorum tekrar boyatıcam ya da boyıcam.Bana nasıl çıkarılıp takıldığını (mümkünse resimli olarak) anlatabilirmisiniz acaba.Birde boya için neler gereklidir.
|
||
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ڪے~ ~
2006 307 comfort 1982 İZMİR |
||
![]() |
||
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
|
Kapı çıtalarının boyanma maliyeti nedir?
4 kapılı araç için 206..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |