|
Autoglym SRP |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Eren
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2010 Saat 02:22 |
Arkadaşlar bu ürünü temin edebilecegim herhangi bir link verirseniz sevinirim..Aracımın bir bölümünde hafif dairesel çizikler oluştu..Forumları detaylı inceledim bir çok kullanıcı bu üründen memnun kalmış..Sizden ricam Autoglym SRP adlı ürünü temin edebilecegim link, e mail, yahut şahısların msn adresleri..
Ayrıca Collinite 915 i de arıyorum arkadaşlar.. Düzenleyen Eren - 16 Ocak 2010 Saat 02:44 |
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
0549 7166935 - a.oguzhanerdogan@hadim.com.tr / Oğuzhan beyle irtibata geçebilirsiniz..Auto GLYM türkiye ithalatçısıdır.. |
|
Eren
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim orhan, google da ilk bu çıkıyor bende mail atmıştım gece fakat yanıtın geliceginden şüpheliydim o yüzden açtım konuyu.. bu sabah baktım yanıt gelmiş alıyorum ürünü..Tek eksigim kaldı Collinite 915 bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa satın alabilecegim herhangi bir link veya şahıs maili bekliyorum..Yurtiçi olmak koşulu ile zira yurtdışında bir çok sitede mevcut bu ürün..
Düzenleyen Eren - 16 Ocak 2010 Saat 17:24 |
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rica ederim eren.. Ürün ne kadar? ve araca uygulaması nasıl yapılıyor bende alabilirim eğer memnun kalırsan..
|
|
Eren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ürün Oguzhan beyde 24 tl..Çeşitli forumlarda 40 50 arası satılıyor malesef öpmek istiyor bazı arkadaşlar yani..Çizik giderme konusunda çok etkili oldugunu gördüm çeşitli forumlarda çok güzel uygulamalara rastladım..Araç yıkanırken zamanla oluşan dairesel çizikleri yokediyor..Uygulanması oldukça kolay ped yardımıyla elle uygulanıyor..Polisaj makinası ile de uygulama yapılıyor tabii..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |