![]() |
|
307 kapı kolonları zırıltı :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2010 Saat 20:55 |
307 aracımın kapılarında mid takımı var fakat kapılarda yalatım olmadığı için istenmeyen sesler çıkıyo arka panzota mdf yaptırsak mid takımını oraya monte etsek dahamı iyi ses verir yoksa kötümü
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkaya mdf yaptırırsanız tabiki iyi ses verir. yalıtım isterseniz kendinizde yapabilirsiniz |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
bence yalıtım yaparsanız, daha iyi olur. arkadaki siyah pandizotu çıkarıp MDF monte ederseniz, ağır olur, bagaj kapağını açtığınızda ipler MDF yi kaldıramayabilir. orjinal kalmasında fayda var.
yalıtımın nasıl yapılacağı yada yaptırılacağı hk.bilgim yok .. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
mdf tercih sebebim pahalı olmadığından . yalıtım olayı pahalıya kaçıyo sanırım, ucuz yollu yalıtım ne ile yapılır acaba ?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sıkıntı bende de vardı. kalın 3M çift taraflı bant ile bandizotu yapıştırdım. açmak icap ederse balık misinası ile sıyırailiyorsunuz. Memnunum
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
MDF en az 50-60 TL. eğer tanıdık varsa 40 a da yaparlar. yalıtım için ziftli bezler satılıyor. pürmüz gibi ısıtıcı yardımıyla kapı içine yapıştırılıyor. ama maliyeti ve ayrıntılarını bilmiyorum.
yalıtım konusu daha önce tartışılmıştı, hatta resimli. ama konu halen aktif mi bulamadım. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
arayıp taradım. senin için konuyu buldum. zazu nickli üyemiz hazırlamış :
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=13 Düzenleyen h_307 - 14 Ocak 2010 Saat 21:57 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
zaten kapı plastiğini çıkarırken klipsleri göreceksin. dikkatli çıkar ki kırılmasın . kırılırsa alırsın zaten yenisini sorun değil.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Yanlış anladıysam düzeltin. Midler şu anda kapılara bağlı ve kapı pandizotları vibrasyon sebebiyle iğrenç bir vızıltı yapıyor..
doğrumudur??
|
|
![]() |
|
ben de sen gibi anladım Haşim abi..ve zamanında senin eklediğin konunun linkini yapıştırdım. Düzenleyen h_307 - 14 Ocak 2010 Saat 22:19 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
çok teşekkür ederim hadi. bu açıklayıcı bilgi çok işişme yarayacak fakat senin işin çok zor. benim elim bu işlere yatkın ama seninde çok güzel işçiliğin var. benim sistemi on numara bağladığın gibi bunun üstesinden de ancak sen gelirsin.
|
|
![]() |
|
Düzenleyen trbilo - 14 Ocak 2010 Saat 22:30 |
|
![]() |
|
vaaayy aslan gardaşım. elimizden gelen birşey varsa senden esirgeyecek halimiz yok. söker takarız beraber. ..unutma; mal 10 numara ! |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
arkadaslar bu linkteki islemin yapılmasına kim yardımcı olur ? bende mid takım falan yok ama benim 307nin de kapıları zırıltı icinde.
|
|
saygılar...
|
|
![]() |
|
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
saygılar...
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
ver bi tesisatcıya 50 lira yaptır hiç ugrasma kendin falan.. |
|
![]() |
|
yok yok tabii. ben ugrasamam. kim ugrasır diye soruyorum ben de...
|
|
saygılar...
|
|
![]() |
|
arkadaslar, bu yalıtım isini kime yaptırabilirim ? cevaplarınızı bekliyorum. sagolun
|
|
saygılar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |