![]() |
|
2000 model 206 baskı balata fiyat? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2010 Saat 20:51 |
|||
benim 206 nın frenlerinin ömrü doldu, baskı balata değişimi ne tutar yetkili servis ve sanayi olarak fiyat bilen varsa yazabilirmi? |
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Debriya baskı balata işçilik dahil 250 - 300 e çıkar Fren 40 - 60 arası
|
||||
![]() |
||||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|||
Normal kemal.. Hatırladığım kadarıyla 170 falan baskı balataydı, 80 de işçilik olsa toplamda 250.. Bence fiyat makul
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|||
şimdi haşim abi araba konusunda cahilliğime ver olay şu aslında, benim rölanti araba ilk yola çıktığında yükselip sonradan alöalıyor ya, işte trafikte rölanti yüksekken durdurmakta zorlanıyorum arabayı, zaten serviste fren balatalarının az zamanı kalmış demişti bana. fren balatalarını yenilediğimde bu zor frenleme sorununu bi nebze olsun çözmüş olurum değilmi, yani baskı balatayı kulak aşinalığından yazdım sanırım ben :) rölanti düzenleyicisi apayrı bir olay onu ayrıca değiştiricem zaten.. Düzenleyen arifkemal - 09 Ocak 2010 Saat 21:12 |
||||
![]() |
||||
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|||
Evet soru da bir yanlışlık olmuş:)
Fren ile baskı-balata ayrı konular..
Fren balataları Haşim abinin dediği gibi ortalama 50 TL tutar.
Aman deyim baskı-balataya girme bizim 307'nin baskı balata-şanzuman bilyası yeni değişti.Malzeme+İşçilik=500TL :(
Haşim abi Baskı-balata işçiliğini çok hafife almışsın:)
|
||||
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
||||
![]() |
||||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
slm ben oktay benimde 206 hdi var öndisk ve fren balatalarını degiştirmek istiyorum bana ne kadara çıkar mal olur ondisklerın orjinal markası nedır yada önerebileceginiz marka varmıdır teşekkürler
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|||
Orası muhakkak tabi:)
Disk fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama 70 TL gibi bir fiyattı sanırsam 206 ların.
|
||||
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
||||
![]() |
||||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|||
|
||||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||||
![]() |
||||
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|||
eskişehirde özel serviste orjinal disklerin çifti 120 balataların çifti 80 demişti bana.
|
||||
![]() |
||||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|||
bencede fiyat makul..daha ne olsun.baskı balata diyorsun
|
||||
![]() |
||||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|||
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |