|
Anlamlı Sözler |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 20> |
Yazar | |
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2010 Saat 20:58 |
hem duyduğunuz hemde sizlerin yazdığı veya şarkı sözLerinden
büyük anlam çıkardığınız sözleri burda toplayalım.. Zaten çoğu lafları
msn iletimize yazıyoruz ama burdada toplayalım
Sözleri yazarken lütfen toplu yazmayalım tek tek yazalım |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bilen bilir arayan bulur...
dostluksa en kuvvetlisi, kavgaysa en şiddetlisi... |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dal rüzgarı affetmiştir ama kırılmıştır birkere..
|
|
Eren
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
"bu dahil bütün genellemeler yanlıştır" nietzsche
|
|
Eren
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uçurumları sevenin kanatları olmalı. nietzsche
Düzenleyen Eren - 09 Ocak 2010 Saat 21:51 |
|
Eren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
"arzularımı seviyorum arzuladıklarımı degil" nietzsche
|
|
Eren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
"beni öldürmeyen şey, güçlendirir" nietzsche
|
|
Eren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
"ümit en son kötülüktür,çünkü işkenceyi uzatır." nietzsche
|
|
Eren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
"Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür." f.w.nietzsche daha yazardım yalnz şmdlk aklıma gelenler bunlar..
|
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gidene üzülme sevse gitmezdi gelene sewinme oda başkasından geldi... |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O Bir efsane , O Bir Kral ,O Bir ayrıcalık ,O Bir yaşam tarzı 106 :) Öyle bir hayat yaşaki , öldüğün zaman mezarcı bile ağlasın
|
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şaire sormuşlar "içkiyi niye bıraktın?"
"şerefine içilecek kimse kalmadı" demiş..
|
|
A3
|
|
Eren
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bana aşk, para, inanç, şöhret adalet yerine "gerçegi" verin. thoreau
|
|
GürbüzBAYRAM
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GürbüzBAYRAM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bir oğlum olana kadar en iyi PUG' cu Benim.. Artık bir OĞLUM var :))
|
|
Gürbüz BAYRAM
1980 / Üsküdar / İSTANBUL A Rh+ 206 XR Tabiki FENERBAHÇE!!! “Cehennemde odun bulunmaz, herkes yakacağını kendisi getirir!" |
|
Aytaç
2. Vites GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanlış Ata Oynama.At Teper,Kupon Yatırtır.Baskalarının Gazına Gelme.Motoru Bogdurur,Piston Sardırır..!
|
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki
hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip
getiremediğinle ilgilenir.
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
insanlar tecrübeleri nispetinde değil, tecrübelerinden aldıkları dersler nispetinde olgundur.
|
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
begendiklerim oldukca daha paylasacagım
Ben sokak lambası değilim güzelim her 10 metrede bir bana rastlayamazsın.... :)
|
|
i my quick !
|
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
'Yaşanıcak şeylerin acelesi yok beklesin, adımı duyduğun her dakika lanet kalbin teklesin..
|
|
i my quick !
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 20> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |