![]() |
|
2000 model 206 xt aracıma xenon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2010 Saat 00:24 |
istersen 1 takım xenon balastım var 100 liraya veririm
50 liraya da ampulleri alırsın balastlarım iyidir |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ozman arkadasın da dedıgı gıbı h4 lere bakıcam sanırım..orhan ve emrah ıkınıze ayrıca tsk edıyorm..ama fıkrı olan arkdslar varsa beklıyorm yorumlarınızı |
|
![]() |
|
hepsiburada.com bı bak..
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Sana ancak internet sitelerinin adresini verebilirim hangi şehirde oldugunu bilmiyorum! ama benim tavsiyem bu markayı satan bi magazadan alıp orda montajını yaptırman en saglıklısı olacaktır..
|
|
![]() |
|
nerden temın edebılırım orhan?
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Monza x-treme h4 8000 k xenon kit Fiyatı: 162,55 TL KDV Dahil |
|
![]() |
|
90-100 tl ye aksarayda satıolar kamasonıc space ama 2-3 ay sonra rengı atıo ..
|
|
![]() |
|
pekı orhan önerin nedir? maxsımum 150 lıra verıcem
|
|
![]() |
|
Kalitesiz ürün almaktansa biraz daha ver garantili ürün al derim piyasada satılan 100-110 arası xenon kitler belli müddet sonra aynı performansı vermez kararır yolda sıkıntı yaşarsın.. |
|
![]() |
|
ben 100 120 cıvarı vermeyı dusunuyorm fıyat olark..cunku garantı bır ıse yaramıyo..hep kullanıcı hatası dıyıp yolluyolar..varmı bu fıyata ıs görecek mavimsi zenon:D
|
|
![]() |
|
farın ıcınıa cıp bakman lazım ampule modelı yazıyor uzerınde
uygun ve ıyı olarak monza yı tavsıye edeırm mtch ın yenı cıkartıgı xenonlarda var onlar da uygun Düzenleyen EmRaH - 08 Ocak 2010 Saat 11:16 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
2000 lerde h4 benim bildigim
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
arkdslar xenon almayı dusunuyorm..ampul secenegı h4 mü h7 mi olucak..ve marka olark önerilerınız nelerdir..simdiden ılgılınze teskkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |