![]() |
|
2000 model 206 xt aracıma xenon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2010 Saat 00:24 |
istersen 1 takım xenon balastım var 100 liraya veririm
50 liraya da ampulleri alırsın balastlarım iyidir |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ozman arkadasın da dedıgı gıbı h4 lere bakıcam sanırım..orhan ve emrah ıkınıze ayrıca tsk edıyorm..ama fıkrı olan arkdslar varsa beklıyorm yorumlarınızı |
|
![]() |
|
hepsiburada.com bı bak..
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Sana ancak internet sitelerinin adresini verebilirim hangi şehirde oldugunu bilmiyorum! ama benim tavsiyem bu markayı satan bi magazadan alıp orda montajını yaptırman en saglıklısı olacaktır..
|
|
![]() |
|
nerden temın edebılırım orhan?
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Monza x-treme h4 8000 k xenon kit Fiyatı: 162,55 TL KDV Dahil |
|
![]() |
|
90-100 tl ye aksarayda satıolar kamasonıc space ama 2-3 ay sonra rengı atıo ..
|
|
![]() |
|
pekı orhan önerin nedir? maxsımum 150 lıra verıcem
|
|
![]() |
|
Kalitesiz ürün almaktansa biraz daha ver garantili ürün al derim piyasada satılan 100-110 arası xenon kitler belli müddet sonra aynı performansı vermez kararır yolda sıkıntı yaşarsın.. |
|
![]() |
|
ben 100 120 cıvarı vermeyı dusunuyorm fıyat olark..cunku garantı bır ıse yaramıyo..hep kullanıcı hatası dıyıp yolluyolar..varmı bu fıyata ıs görecek mavimsi zenon:D
|
|
![]() |
|
farın ıcınıa cıp bakman lazım ampule modelı yazıyor uzerınde
uygun ve ıyı olarak monza yı tavsıye edeırm mtch ın yenı cıkartıgı xenonlarda var onlar da uygun Düzenleyen EmRaH - 08 Ocak 2010 Saat 11:16 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
2000 lerde h4 benim bildigim
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
arkdslar xenon almayı dusunuyorm..ampul secenegı h4 mü h7 mi olucak..ve marka olark önerilerınız nelerdir..simdiden ılgılınze teskkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |