![]() |
|
boya çiziği yardım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2010 Saat 07:42 |
Arkadaşlar dün başka bir araç kapısını açarken arabamın kapısını çizmişler! çizik çok ufak ama derin boya tamamen kopmuş
O bölgeye sticker yapıştırmayı düşündüm
Ancak o bölgeye lokal boya yaptırmayıda düşünüyorum sizce nerede kaça yaparlar çok belli olurmu?
Ziebart veya auto king hangisi iyidir daha önce yaptıran varmı yada nereyi tavsiye edersiniz?
Yardımlarınızı bekliyorum!!!
Büyük ihtimalle istanbulda avrupa yakasında yaptırırım Su an balıkesirdeyim burada nerde nasıl yaparlar bilmiyorum Düzenleyen kundun - 08 Ocak 2010 Saat 07:46 |
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En yakın yer olarak 1.5 saatte İzmir'e gelip yaptır diyeceğim ama İzmir Gaziemir Ziebart'da rötuş işlemleri yapılmıyor.Ben oraya gidip boya koruma ve başka işlemler yaptıracağım zaman derin çiziklere bir şey yapamayacaklarını söylediler.
![]() Balıkesir sanayide bir Oto boyacısına gitmen daha mantıklı bence, sonuçta rötuş yapılacak ![]() Düzenleyen Can Düzyatan - 08 Ocak 2010 Saat 08:15 |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanayide olur aslında ama daha önce denemiş bir yer olsa daha iyi olurdu |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
arabanın rengi nedir?? her renge lokal boya yapmazlar?
|
|
![]() |
|
safir mavi diye geçiyor açık mavi
metalik değil!
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
yapılır.
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mümkünse rötuş la hallettir, local boya yaptırma.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Ya arkadaşlar yaptırayımda nerede yaptırayım
![]() Heryer yapabilirmi bariz belli olurmu??
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
rütüş derinliğini giderir sadece.ne kadar derin seninki bilmiyorum ama.eğer lokal boyatmak istersen (istanbulun neresindesin bilmiorum) benim 2 parça boyattığım yeri şiddetle tavsiye edebilirim. sefaköy de LİDER OTO veysi usta.ton farkı yok gibi bişe gerçekten işçiliği çok iyi..
Düzenleyen €m!n - 08 Ocak 2010 Saat 18:19 |
|
A3
|
|
![]() |
|
derinliği neredeyse metal gözüküyo
boyutu serçe parmak tırnağının yarısı kadar(nası örnek verdim ama
![]() kaça yaparlar acaba?
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
gecmis olsun
cok belli olmaz merak etme,istanbulda olmadigin icin öneremiyorm ama bursa dersen yardimci oluruz
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
Kısmet nur bursaya yolum düşerse orda yaptırırım olmadı tabi bildiğin güvendiğin yer varsa
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |