![]() |
|
Kullanıcı Adı Değişiklik Talepleri... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2021222324 26> |
Yazar | ||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hadi arkadaşlar!
En son Ankara ya gittiğimde yaşadım aynı şeyleri 1,5 senedir tanıyorum isminizden çıkaramıyorum sizleri kullanıcı adın neydi demek zorunda kalıyor ve bu durumdan rahatsız oluyorum. Soyisim zorunlu olmayabilir herkes vermek istemez ama en azından adınızı ve imzanızda da yaş bilginizi yazmak kimseye birşey kaybettirmez
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tamamdır ![]() |
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
Bu olumlu değişiklerden dolayı büyük keyif alıyorum
![]() Gerçek isimlerin yanında yaş ve şehir ilaveleri de yapıldığında ciddiyet, hitap kolaylığı ve samimiyet daha da hoş olacak diye düşünüyorum ![]() Teşekkürler ![]() |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
Sana zahmet adminim :)
EminÖNAL
|
||
A3
|
||
![]() |
||
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
Teşekkürler Gökhan..
|
||
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
yakın zamanda bu değişiklikleride zorunlu hale getiricez. ![]() |
||
![]() |
||
|
kullanıcı adın düzenlendi. |
||
![]() |
||
|
kullanıcı adın düzenlenmiştir. |
||
![]() |
||
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
|
çok ii olmuş arkadaşlar..artık herkese ismiyle hitap edebilicez..
Saygılar.. :)) |
||
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
||
![]() |
||
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
"AteSH" olan kullanıcı adımın "İsmailAteş" olarak değiştirilmesini rica ediyorum.
|
||
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
||
![]() |
||
GürbüzBAYRAM ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GürbüzBAYRAM
|
Merhaba,
treekoz olan kullanıcı adımı GürbüzBAYRAM olarak değiştirilmesini rica ediyorum..
|
||
Gürbüz BAYRAM
1980 / Üsküdar / İSTANBUL A Rh+ 206 XR Tabiki FENERBAHÇE!!! “Cehennemde odun bulunmaz, herkes yakacağını kendisi getirir!" |
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
Teşekkürler Gökhan...
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
|
değiştirildi. |
||
![]() |
||
|
değiştirildi. |
||
![]() |
||
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
|
bende erolizma26 olan kullanıcı adımı ErolSen olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
|
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
merhaba bende kullanıcı adımın:Shamed olarak değiştirilmesini istiyorum... |
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
|
değiştirildi. ![]() |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
horby37 olan kullanıcı adımı Onur olarak degiştirlmesini istiyorum
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
|
değişiklik yapılmıştır. |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Benim yetkim yok, Gökhan görünce halledecektir hocam.
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2021222324 26> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |