![]() |
|
aracımın spor yay seçimi..lütfen yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2010 Saat 19:23 |
![]() |
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracının resimlerini paint prog. kullanarak resimi küçültüp http://img191.imageshack.us/ adresinden rahatlıkla yükleyebilirsin..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
17 jantla o problemi çözmen çok zor illaki sürter ve ne kadar büyük jant o kadar çabuk ön takımı götürür çok dikkatli kullanmank lazım. 206ların davlumbazlarıda cok dar malesef
![]() |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
davlumbazları komple çıkaracaksın arkadaşım
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Benim Aracımda Sag Sola Cevirdimde Surtuyorum Ustelik 185 55 14 Jant Lastik Olmasına Ragmen..Surten Yerlerin İzi Bellidir Davlumbazlarda Oraları Traslattır Gene Cozum Yoksa Tek Caren Davlumbazı Cıkarman.Saygılar
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
205 55 17 de bende aynı sorunu yaşıodum.tam tur yapıp lastiğin sürttüğü yerden yukarı doğru davlumbaza vida attırdım bidaha da sürtmedi..davlumbaz çıkarmak görüntü olarak kötü olur die düşünüyorum dediğimi bir dene..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
anladım sağolun ama aracı yükseltmem çukurlara girince vurmasını engellemezmi engeller ise nasıl bir yay kullanmalıyım yada orjinalleri elimde bir kaç bakla kestirsem biraz yükselirmi ??
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
çukurlarda vurmaz ama lastik ebatından dolayı sürtme yine olabilir yay kestirme sakın en sakat iş o
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
orjinalleri kestirirsen yükselmez aksine alçalır aracın. Yay kestirmek iyi birşey değildir. 3.5 cm yay yeterli olacakdır yada davlumbazları sökeceksin arkadaşım
|
|
![]() |
|
3,5 cm yay çukrlara girdiğimde vuruntuyu önleyecek dediğin gibi ..inşallah kurtulurum bu sıkıntıdan
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
İns Kurtulursun
|
|
![]() |
|
yok yanlış yazdım su an spor yay var ama nasıl bir uzunlukta yay olduğunu bilmiyorum ama çukurlarda davlumbaza vuruyor nasıl bir değişikliğe gitmeliyim.. lütfen yardım..
![]() |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
aytaç 185 55 14 sende sanırım spor yay war ben benim aracıma sadece bu ölçülerdeki 106 gti jantı taksam sürtme vb yaparmı?
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
Yayların Kac Cm?
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
yay falan yok orjinal ölçülerinde sadece gti jantı taksam
|
|
|
![]() |
|
+Coilover Var Bende.. |
|
![]() |
|
araca yay takmasam sadece gti jantı taksam 185-55-14 sürtme vb vs sorunu olurmu? |
|
|
![]() |
|
Olmaz!
|
|
![]() |
|
ok tşk ederim madem sürtünme falan olmaz diyorsun okdir
|
|
|
![]() |
|
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar selamlar bende aracımı 2. el aldım spor yaylar var ama kaçlık olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenebilri.artı bendede 17 jantlar var aynı davlumbaza sürtme sorunu bendede var ve davlumbazı delmiş sürtmekten.bi lastikçi flash diye bir şeyden bahsetti bu sorun için bilen varmı acaba?
Düzenleyen karayel1984 - 24 Nisan 2010 Saat 17:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |