![]() |
|
307 16'' 5 kollu jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 19:34 |
|
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ilk dediğin. 4 kapılarda olan 5 kollu 16" jant. RC falan değil. |
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
hayırlı olsun. jantlar şu bazı 5 kapı 307 lerde standart olan 16 inç normal 307 jantı mı yoksa rc nin bire bir aynı modelinin 16 sı mı şu sadece bi dönemki 3 kapı 307 lerde olan?
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
saat 16:40 itibariyle yaylar, İstanbul dan Ankara istikametine doğru yaylanarak yola çıktılar.
![]() Barkod no yu MSN den yolladım. Düzenleyen h_307 - 04 Ocak 2010 Saat 18:49 |
||
![]() |
||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
Abicim sözüm söz:)yemek borcum var sana:) iki tarafada hayırlı olsun:)inşallah yaylar güzel olur..)
|
||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gadi hayırlısı olsun güzel alışveriş :) |
||
![]() |
||
|
şükür sitede birşey satabildim.
Yusuf, yemek sözünü unuttum sanma ! Düzenleyen h_307 - 04 Ocak 2010 Saat 15:19 |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
haydi hayırlı uğurlu olsun iki tarafada..
|
||
A3
|
||
![]() |
||
|
yusuf ziya ile 150 TL ye anlaştık. kargo benden. kandırdı valla...
|
||
![]() |
||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
ankara'ya geldiğindede güzel bi yemek ısmarlıyim:)
|
||
|
||
![]() |
||
|
abicim 135 tl gönderiyim sana kargoyu ben ödiyim.bu ay isyanlardayım:)krma beni.:)
|
||
|
||
![]() |
||
|
gözün var derken "almaya niyetlisin" anlamında söylemiştim. kırdıysam kusura bakma.
devlet dedin, damardan giriş yaptın. gönlünden geçen rakam nedir Yusufcum ? |
||
![]() |
||
|
yok abi ne gözü:)Allah güle gülle kazasız belasız binmeyi nasip etsin jantlarınla beraber:)
abicim çıkarılan jantları satıcam işte..ona gövenerek aldım yeni jantları..
ARkadna koskaca devlet var abi:)yardımcı olsan biraz ne var:)
|
||
|
||
![]() |
||
|
tamam. jantlarda gözün var, anladık. asıl sadete gelelim :D jantlara 700 TL ve sadece düzeltme ve tırıvırı bi boyaya 250 TL verirken elin titremediyse yayların fiyatı kesene uygundur sanıyorum. Düzenleyen h_307 - 04 Ocak 2010 Saat 12:11 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ben bulurum sızın aranızı jant yaysız olmaz
|
||
![]() |
||
|
Hadi abi jant yazmışım yanlışlıkla:)yay dicektim işte:)jantları hallettim.bu çarşamba boyadan alcam.bi yay kaldı işte:) |
||
|
||
![]() |
||
|
yaylar evde yatıyor. orjinale çoooktan döndüm.
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
160 tl ye alırım bu yyları ben sana tertemız cıllop gıbı kız mısalı ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |