![]() |
|
307xr yol bilgisayarı nasıl olur |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2010 Saat 18:54 |
|
selam ar. yol bilgikadaslar 7 ay onca aldıgım aracta yo bilgisayarı yok. zaten xrlerde olmuyomus galıba yol bilgisayarını aktif hale getirmek ve yagmur ve far sensorlerını aktif hale getirmek için=
com 2000 denen parcayımı taktırmak gerekır?
xr lere takılırmı?
takıldıktan sonra yazılım attırmak gerekirmi?
olursa bana kaca patlar malzeme + işçilik olarak?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence sensörlere pek ihtiyaç yok,
yol bilgisayarı içinse düğmeli silecek kolu almanız ve yetkili serviste yazılım güncellemesi yaptırmanız yeterlidir. Silecek kolu 150tl ,yazılım güncellemesi ise 20tldir. |
||
![]() |
||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yol bilgisayarı dediğiniz olaydan kasıt km bilgisi yakıt anlık yakıt durumu ise xr lerde var diye biliyorum bizim 1.4 HDİ xr 2005 model yol bilgisayarı var
|
||
![]() |
||
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
2005'e kadar olanlarla yokmus dıye bılıyorum ama tam kesın bıseymı bılmıyorum ama yol bılgısayarı ıstıyorum bende
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Geniş satır ekran XR de olması gerekiyor. yoksa Ekran ,+ com2000 değişmesi gerekiyor sıfırı biraz maliyetli olur. Belki Efenin elinde çıkmaları vardır.
|
||
![]() |
||
|
Hasim abı ben bursadayım ekran normal 307 ekranı ben hepsınde aynı gordum genıs falan dıkkat etmedım yanı com2000 degısınce yol bılgısayarı yagmur ve far sensoru falan devreye gırcekmı bıde kaca patlar bana ortalama fıyat varmı ona gore ayarlamam lazım kendımı xenon angel ledlı stop aldım daha yenı hafta ıcı bıde onları taktırcam suan fazla param yok. fıyatı ortalama ogrensem yeter bana sımdılık |
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
com2000 serviste orjinal 550 tl..ekranınızı değiştirmenize gerek yok.com2000 takıldıgı anda direkde görebilir,tanıtılmasıda gerekebilir...xr lerde yagmur ve far sensörü yokki?nasıl devreye girecek orasını anlamadım.ama sizin araç yagmur ve far sensörlü olmadıgı com2000 biraz daha uygun alınabilir..bu benım 550 dediğim full kol..yani sensörleri falanda kumanda eden modeli...
ayrıca çıkma almanızı tavsiye etmem.çünkü com2000 lerde çok sıkıntı oluyor..sonra başınız ağrımasın. |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
elımde mevcut sınyal kolu 100 tl olur eğer ekranda değişmesi gerekiyorsa 80 tl de ekranın fıyatı var
|
||
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
2003 altı 206 lara olmuyor malesef
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
bsi da yani beyinde alt yapısı var.
araç ne kadar km de ne yaktığını biliyor ama size göstermiyor.
model gruplandırılması için her donanım her modelde sunulmuyor ne yazıkki.
edit:
özgüründe dediği gibi bazı 206 lara uygulanamıyor sanırım. onların bsi 'ları daha farklı.
Düzenleyen individual - 03 Ocak 2010 Saat 00:41 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
EFE merhaba,
bende 307 2004 HDI 1.4 Envy var..dediğiniz koldan alsam yol bilgisayarım aktif olur mu? birde kolun uymaması gibi bi durum söz konusu oluyormuş..onu nasıl aşarız? |
||
![]() |
||
|
EVET OLUR.YANLIZ KOL SENDEKİ KOLUN AYNISI OLUCAK.SADECE FAZLADAN YOL BİLGİSAYARI TUŞU OLACAK.HEPSİ BU
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
qaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|
efe selam,
bu silecek kolundan halen elinde var mı,,, http://www.viakeo.com/Kyoto/video/ind/WY-Zg6MHLfE/Peugeot_307,adding_Trip_Computer saygılar Düzenleyen qaan - 04 Ağustos 2010 Saat 10:47 |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Konuyu horlatmak oldu bıraz fakat 2003 307 1.4 lerde yol bılgısayarını calıstırabılen varmı su tusu yapabılen efe yapmıyormus bugun gorustum ccom2000 kolada butcem yok yardımcı olabılecek arkadaslar varmı.Tskler.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Bulabilirsen silecek kolunun uç kısmını bulmalısın, birde senin ekran 2 satırsa 3 satırlısını almalısın. Daha sonra bilgisayara bağaltıp aktif hale getirmen yeterli olur.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
ahhh o ucu bır bulsam bır bulsam baska bırsey ıstemem,ekran 3 satırlı sorun yokda sitede bulabılen arkadaslar varmı acaba yada 307de asmıs basarabılmıs uygulayan acaba??
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
elerot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
beyler bende 2003 307 1.4hdi xr var eğer sağ silecek kolun ucunda düğmeniz varsa bu demektirki yol bilgisayarınız var. Ben yeni yaptırdım ve kullanıyorum şuan. sadece bi yazılım ile sorunu çözüyorsunuz. Ankarada Simge Peugeot a gittim 2 dk da taktılar fişi açtılar yol bilgisayarımı. isteyenlere adresi açık veririm.ben orda 20 TL ye hallettim. başka yerlerde 150 diyen oldu kavga ediyordum Allah'tan biraz bişeyler biliyoruzda kazık yemedik.
Bu arada benim aracın modelinden olupta far ve yağmur sensörü kullanabilen var mı? benim sol sinyal kolundada düğme var bunun far sensörü olduğunu ve kontok birinci kademe 10 sny basılı tutunca bi ses geliyor böylece far sensörünün açıldığını söylüyorlar araştırdığım kadarıyla bu doğrumu? ben henüz denemedim. Bide değim gibi yağmur sensörü olayı var. Kullanan var mı? varsa nasıl aktive ediliyor ya da donanım almam gereklimi bu 2si için? Düzenleyen elerot - 15 Temmuz 2012 Saat 19:52 |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Dikiz aynasinin arkasinda bulunan yuvarlak sey yagmur-far sensorumuz oluyor. Varsa vardir yoksa yoktur ![]() Bu arada, imza kismimda bulunan linke bir ugrayiniz. |
||
![]() |
||
elerot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
çok teşekkür ederim hocam. bu tip sensörlerin aynada olduğunu sölemişlerdi bi ara demek o ara ihtiyaç duymamımış bu bilgiyi aklıma not etmeye :D arabaya indiğimde kontrol edeceğim ancak sanmıyorum benim modelde olduğunu?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |