![]() |
|
Kaportadan anlayan arkadaşlarımızdan rica |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
peugeot11223344 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Konum: İstanbul Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot11223344
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2009 Saat 13:07 |
||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yapılabilir ama bence öyle kalması daha iyi siz bilirsiniz tabi
|
|||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|||
![]() |
|||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Böyle iş bilmez adamlar içine ediyorlar işte arabanın. Can sıkıcı bir durum.
Yapılabilir tabiki, iyi bir usta bulman lazım öncelikle. Eğecek bükecek iyice otutturması lazım. Şansın yağver giderse boyamayada gerek kalmaz gibi aslında. Fiyat olarakta en kötü ihtimalle 100-150 arası boya olsa 50 de işçilik alsalar 200 liraya çıkar. |
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
kaputu ayarlattır bence bir kaportacıya
|
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
||
belki sadece ayar ile hallolacak gibi. şimdi bizler fiyat konusunda kafanı karıştırmayalım. 100 deriz, 500 çıkar. şok olma orada. 3-5 kaportacıya gidersen daha iyi fikir sahibi olursun.
forumda yardımcı olunamayacak bir konu diye düşünüyorum. bir de nerede olduğuna bakacaktım profilden, hangi şehirdesin diye. ama adın dahil hiçbir bilgiyi girmemişsin. hatta tanışma konusu da açmamışsın. İstanbuldaysan usta konusunda yardımcı olurum . Düzenleyen h_307 - 22 Aralık 2009 Saat 16:25 |
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
ben o sebepten cevap bile yazmadım hadi abi
yoksa aynı durumdan bende muzdariptim ve hallettim..
|
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
agacım o hatayı genelde tüm kaportacılar yapıyor, benimde başıma geldi. iş bilenini bulursan hiç boya filan yapmadan yerine oturtur. ama adamını iyi araştır
|
|||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
||
bi daha sorun olursa her türlü hallederiz ucuz yollu. |
|||
![]() |
|||
peugeot11223344 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Konum: İstanbul Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot11223344
||
Evet Kendimi Tanıtmayı atlamışım kusura bakmayın.
Adım Ertuğrul
İstnbul/Pendik
206 xt kullanıcısıyım.
Bu konu ile ilgilenebilecek bildiğiniz bir yer varsa görüşmek isterim.
|
|||
![]() |
|||
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=104
lütfen buradan yeni konu açarak, tüm soruları cevaplayalım. yardımcı olmak adına ,özelden mesaj attım size. Düzenleyen h_307 - 23 Aralık 2009 Saat 13:03 |
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Pendikte iseniz bana ve Hadi' ye yakınsınız, Pendiğin hangi mahallesindensiniz?
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot11223344
||
Aslında anadolu yakasında olması yetrli benım ıcın ama sordugunuz için cevaplayayım.Yenişehir dumankayadayım
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot11223344
||
eksik olmayın teşekkürker
|
|||
![]() |
|||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
||
bireder bu araba benim. Noluyor . :)
Ben 2 ay önce kaportacıda düzelttirdim. şuan problem yok.
kaputun demirini dövdük, gevşekliğini aldık ..
|
|||
![]() |
|||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Nasıl yani ![]() |
|||
![]() |
|||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
||
Düzenleyen master - 24 Aralık 2009 Saat 21:57 |
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot11223344
||
evet aracım aynı marka model ve renk. problemi daha açıkca anlatabilmek adına buldugum bi 206 resmini temsilen koymustum (far-kaput açıklığı benim aracımda da o kadar)
kendimi araba çalımış gibi hissettim biran :)
madem aynı problem oldu yardım edersiniz heralde.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |